Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Politica

In aceasta categorie veti putea gasi stirile zilei din domeniul politic. Stiri politice, cele mai noi intamplari pe scena politica, stirile zilei in domeniul politic, noutati legislative, noutati politice.

sport101.ro stiri din sport

Pagina 2 ~ Articole din categoria Politica

data introducerii: 21-06-2011

Ponta: Nu-i doresc lui Basescu soarta lui Ceausescu

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca ii va spune presedintelui Traian Basescu, marti, la consultari, ca nu isi doreste ca inca o data un presedinte sa plece cu elicopterul de pe sediul Cotroceniului, "alungat cu huiduieli si cu pietre, cum a fost Ceausescu".

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 16-06-2011

Cum poate fi demis presedintele prin referendum?

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a adoptat propunerea legislativa a PDL de modificare a Legii referendumului astfel incat demiterea presedintelui Romaniei sa fie aprobata daca a intrunit majoritatea voturilor cetatenilor inscrisi pe listele electorale.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 14-06-2011

Cat ne costa referendumul de reorganizare teritoriala?

Liderii USL au calculat care va fi costul platit de fiecare cetatean daca se vor organiza referendumuri locale privind reorganizarea administrativa.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 18-05-2011

UDMR vrea sa iasa de la guvernare

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda sustine ca Uniunea trebuie sa iasa din coalitie, din cauza incapacitatii Guvernului de a adopta masuri de stimulare economica, el apreciind si ca trebuie purtata in continuare o discutie cu USL.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 22-03-2011

Traian Basescu a declarat ca Romania se va implica in razboiul din Libia

La finalul sedintei CSAT, presedintele vorbeste despre situatia din Libia si pozitia oficiala a Romaniei, in razboi.

data introducerii: 12-01-2011

Kelemen Hunor si Olosz Gergely candideaza pentru presedintia UDMR

In cursa pentru presedintia UDMR de la Congresul care va avea loc in luna februarie s-au inscris doi candidati, si anume Kelemen Hunor si Olosz Gergely. Oare care dintre ei are cele mai mari sanse sa devina seful UDMR?

data introducerii: 06-01-2011

Pentru buna guvernare a Romaniei, alianta PNL-PC?

Presedintele PNL, Crin Antonescu a facut o propunere de realizare a unei aliante politice cu Partidul Conservator (PC), propunere ce a fost discutata si votata in unanimitate de catre toti membrii Biroului Politic Central (BPC).

data introducerii: 22-12-2010

Guvernul a aprobat documentele pentru primirea imprumutului

Potrivit unui comunicat de presă, în şedinţa Guvernului din data de 21 decembrie au fost aprobate Scrisoarea suplimentară de intenţie cu Fondul Monetar Internaţional şi Memorandumul suplimentar de înţelegere cu Comisia Europeană.

data introducerii: 14-12-2010

Mircea Geoana a fost suspendat din PSD

Mircea Geoana, fostul presedinte al PSD si actualul presedinte al Senatului, a fost suspendat ieri din partid, decizie luata de catre Biroul Permanent National.

data introducerii: 18-11-2010

Anastase nu a incalcat regulamentul CD

Comisia juridica a decis in cazul Robertei Anastase ca aceasta nu se face vinovata de incalcarea regulamentului Camerei Deputatilor, decizie care a fost votata miercuri in unanimitate si de catre Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.

data introducerii: 02-11-2010

Inlocuirea lui Emil Boc din Guvern, doar barfe?

De curand se tot vehiculeaza o posibila inlocuire a lui Emil Boc atat din functia de premier, cat si din cea de presedinte al PD-L, cu fostul ministru Vasile Blaga.

data introducerii: 18-08-2010

Ministrul Sanatatii si-a dat demisia, iar premierul Emil Boc nu a fost de acord

Potrivit unor surse medicale, citate de televiziunile de ştiri, ministrul Sănătăţii şi-ar fi dat demisia, dar premierul Emil Boc nu ar fi acceptat-o.

data introducerii: 17-08-2010

Festivitate de inaugurare a lucrarilor celei de-a doua etape a proiectului China Town Romania

Astazi, incepand cu ora 15.00, premierul Emil Boc va participa la festivitatea de inaugurare a lucrarilor celei de-a doua etape a proiectului China Town Romania.

data introducerii: 12-08-2010

Dan Diaconescu isi continua planurile de lansare politica prin infiintarea Partidului Poporului

PP-ul, sau „Partidul Poporului”, dupa cum vrea sa-si numeasca Diaconescu noua formatiune politica, este momentan in stadiul de strans de semnaturi.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 10-08-2010

Schimbarea Guvernului, solutia pentru ridicarea moralului romanilor

Deputatul PDL Sever Voinescu a declarat, marti, la RFI Romania, ca era necesara de mult timp o schimbare a Guvernului, pentru ca mai jos decat economia romaneasca a ajuns moralul romanilor, iar schimbarea componentei Guvernului ar aduce un plus de incredere in masurile anticriza, transmite MEDIAFAX.

Click aici pentru articolul complet
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook