Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Zilele culturale “Monahul Nicolae Delarohia”, 15-30 iulie 2008

Data introducerii: 29-07-2008

În perioada 15 – 30 iulie 2008 se desfăşoară la Mănăstirile Rohia şi Rohiiţa ce-a de-a VIII-a ediţie a Zilelor culturale „N. Steinhardt (Monahul Nicolae Delarohia)”. Protos.

Macarie Motogna, secretar general al Fundaţiei „N. Steinhardt”, ne transmite următorul program: În perioada 15 – 29 iulie la Mănăstirea Rohiiţa are loc tabăra de pictură a grupului de iconari „Sfântul Ioan Damaschin”, coordonată de către pictorul Sorin Albu, asistent universitar la Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Filmele romanesti cauta public «Restul e tacere», un film lung, cu sanse mici la OscarComunicat de presa: Cea de a IX-a editie a Festivalului International Enescu si muzica lumii, 9 -19 august 2008Arheologii au descoperit teatrul in care Shakespeare a jucat primele sale pieseMinistrul Iorgulescu, hotarat sa privatizeze cinematografele romanestiCoelho scrie thrillere REDACTIA BBC IN LIMBA ROMANA SE INCHIDE LA 1 AUGUSTCine cistiga Leul de Aur anul acesta? Festivalul Amara 2008 va fi difuzat de Romantica TVZilele culturale “Monahul Nicolae Delarohia”, 15-30 iulie 20081.000 de persoane la slujba de intronizare a mitropolitului Olteniei, PS Irineu SlatineanuEXCLUSIV ONLINE: Scandal cu sex si zvastici la ICRNY Metallica va concerta, pe 23 iulie, la BucurestiPatapievici intre informatori competenti si nemti pretentiosiSpecialitate de Garana: Jazz la gratarOras mic - cultura mare"Oscarurile" producatorilor romani Cosmarul CassandreiUn film-colaj Festivalul de Film Anonimul 2008 Formatii corale romanesti la Graz
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook