Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Coelho scrie thrillere

Data introducerii: 04-08-2008

PREMIERĂ. Paulo Coelho şi-a lansat, în Brazilia, cel mai recent roman care, departe de temele de spiritualitate abordate în celelalte cărţi, este scris sub forma unui thriller poliţist care se derulează în ambianţa festivalului de la Cannes.

Intitulat „învingătorul este singur“, romanul foloseşte Festivalul de film de la Cannes ca fundal pe care se derulează o serie de crime, planificate de un milionar rus.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Filmele romanesti cauta public «Restul e tacere», un film lung, cu sanse mici la OscarComunicat de presa: Cea de a IX-a editie a Festivalului International Enescu si muzica lumii, 9 -19 august 2008Arheologii au descoperit teatrul in care Shakespeare a jucat primele sale pieseMinistrul Iorgulescu, hotarat sa privatizeze cinematografele romanestiCoelho scrie thrillere REDACTIA BBC IN LIMBA ROMANA SE INCHIDE LA 1 AUGUSTCine cistiga Leul de Aur anul acesta? Festivalul Amara 2008 va fi difuzat de Romantica TVZilele culturale “Monahul Nicolae Delarohia”, 15-30 iulie 20081.000 de persoane la slujba de intronizare a mitropolitului Olteniei, PS Irineu SlatineanuEXCLUSIV ONLINE: Scandal cu sex si zvastici la ICRNY Metallica va concerta, pe 23 iulie, la BucurestiPatapievici intre informatori competenti si nemti pretentiosiSpecialitate de Garana: Jazz la gratarOras mic - cultura mare"Oscarurile" producatorilor romani Cosmarul CassandreiUn film-colaj Festivalul de Film Anonimul 2008 Formatii corale romanesti la Graz
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook