Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ "Oscarurile" producatorilor romani

Data introducerii: 15-07-2008

Ajuns la a treia editie, Festivalul International al Producatorilor de Film incepe astazi la Mamaia si aduce in avanpremiera ultimele filme ale lui Tarantino.

De trei ani litoralul romanesc are si el un festival de film. No-rocosii care se vor afla la Mamaia sau la Constanta in aceasta perioada (14-20 iulie) vor putea urmari documentare, filme de fictiune, scurtmetraje si o gala de premiere cu nu mai putin de patru sectiuni a?? lungmetraj, scurtmetraj, productii de televiziune si scoli de film.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Filmele romanesti cauta public «Restul e tacere», un film lung, cu sanse mici la OscarComunicat de presa: Cea de a IX-a editie a Festivalului International Enescu si muzica lumii, 9 -19 august 2008Arheologii au descoperit teatrul in care Shakespeare a jucat primele sale pieseMinistrul Iorgulescu, hotarat sa privatizeze cinematografele romanestiCoelho scrie thrillere REDACTIA BBC IN LIMBA ROMANA SE INCHIDE LA 1 AUGUSTCine cistiga Leul de Aur anul acesta? Festivalul Amara 2008 va fi difuzat de Romantica TVZilele culturale “Monahul Nicolae Delarohia”, 15-30 iulie 20081.000 de persoane la slujba de intronizare a mitropolitului Olteniei, PS Irineu SlatineanuEXCLUSIV ONLINE: Scandal cu sex si zvastici la ICRNY Metallica va concerta, pe 23 iulie, la BucurestiPatapievici intre informatori competenti si nemti pretentiosiSpecialitate de Garana: Jazz la gratarOras mic - cultura mare"Oscarurile" producatorilor romani Cosmarul CassandreiUn film-colaj Festivalul de Film Anonimul 2008 Formatii corale romanesti la Graz
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook