Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Subiectele la probele orale pentru Bac 2009, pe Internet

Data introducerii: 28-11-2008

Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului a publicat pe 26 noiembrie, pe site-ul http://subiecte2009.edu.ro, modele de subiecte pentru probele orale ale examenului national de Bacalaureat 2009. Astfel, cei interesati pot gasi modele de subiecte la urmatoarele discipline: engleza, franceza, limba germana moderna, limba si literatura germana materna, limba si literatura croata, limba si literatura italiana, limba si literatura maghiara, limba si literatura româna, limba si literatura slovaca - profil real si uman, limba si literatura spaniola, limba si literatura turca materna - profil teologic si pedagogic, limba si literatura turca moderna, limba si literatura bulgara - profil uman, limba si literatura sârba - profil real si uman, limba si literatura ucraineana, limba rusa si limba rusa pentru minoritati.

Cu exceptia probei orale de limba si literatura româna, în cazul careia sunt disponibile 4 variante, pentru celelalte discipline sunt prezentate câte un model de subiect.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Sute de actori, loviti de ordonanta lui BocActe necesare pentru indemnizatia de crestere a copiluluiUn fost majordom al reginei Elisabeta a II-a, condamnat la inchisoare pentru pedofilieSaracii din Milano vor primi caviar beluga de CraciunDIANA MALOS, `MISS VACANTA 2008`, SINUCIDERE SAU OMOR?Peste 20 de atentate impotriva Marii Britanii sunt pregatite in PakistanSpectacol de lumini si culori in BucurestiRespecta femeia!Anca Parghel, rapusa de cancer, s-a stinsO fetita de un an este gravida cu fratele sauRomania are cele mai multe cazuri de SIDACadouri B’ESTFEST in prag de Sarbatori si de... criza'Vinerea Neagra' a omorat 3 oameni in SUASubiectele la probele orale pentru Bac 2009, pe InternetMinistrul Muncii vrea desfiintarea tichetelor de masa. Sindicatele se opunTeroare in BombaySute de personae au ramas blocate din cauza nametilor, in ApuseniUn barbat din Marasesti este suspect de febra de MaltaZiua Romaniei, o agonie pentru maghiariRomancele, din ce in ce mai batute
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook