Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Spectacol de lumini si culori in Bucuresti

Data introducerii: 08-12-2008

Odata cu aprinderea luminilor, un foc de artifcii a brazdat cerul Capitalei. Potrivit Realitatea , pe arterele principale au fost instalate 560.000 de becuri si 170.000 de globuri luminoase.

Peste 5.000 de persoane s-au adunat in fata Primariei Capitalei pentru a asista la momentul aprinderii luminilor si la focurile de arificii, spectacol pirotehnic care a durat cinci minute.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Sute de actori, loviti de ordonanta lui BocActe necesare pentru indemnizatia de crestere a copiluluiUn fost majordom al reginei Elisabeta a II-a, condamnat la inchisoare pentru pedofilieSaracii din Milano vor primi caviar beluga de CraciunDIANA MALOS, `MISS VACANTA 2008`, SINUCIDERE SAU OMOR?Peste 20 de atentate impotriva Marii Britanii sunt pregatite in PakistanSpectacol de lumini si culori in BucurestiRespecta femeia!Anca Parghel, rapusa de cancer, s-a stinsO fetita de un an este gravida cu fratele sauRomania are cele mai multe cazuri de SIDACadouri B’ESTFEST in prag de Sarbatori si de... criza'Vinerea Neagra' a omorat 3 oameni in SUASubiectele la probele orale pentru Bac 2009, pe InternetMinistrul Muncii vrea desfiintarea tichetelor de masa. Sindicatele se opunTeroare in BombaySute de personae au ramas blocate din cauza nametilor, in ApuseniUn barbat din Marasesti este suspect de febra de MaltaZiua Romaniei, o agonie pentru maghiariRomancele, din ce in ce mai batute
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook