Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Slabeste cu ajutorul acupuncturii

Data introducerii: 11-02-2008

Acupunctura se numără printre cele mai vechi practici de tratament din lume, fiind o ramură a medicinei tradiţionale chineze.

Această metodă funcţionează conform principiului că bolile apar în urma unor întreruperi ale fluxului energetic din corp. Acesta poate fi reechilibrat prin meditaţie, masaj sau acupunctură. Cea din urmă metodă constă în stimularea unor anumite puncte de pe corpul uman prin înţeparea pielii cu ace subţiri, de diferite mărimi.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

10 alimente care asigura sanatatea barbatilorCartofii prajiti scurteaza viata?Alimentatia bate cancerulMuzica, medicament dupa atacul cerebral!Sucul de lamaie detoxifiaza ficatulUn pui de somn scurt, esential pentru memorieFumezi si bei? Sarcina sotiei tale ar putea avea de suferit Cauzele maturizarii precoce a copiilorMedicament impotriva alcoolismuluiConsumul regulat de vitamina C permite detoxifierea organismului si creste rezistenta la stresCimbrul invinge oboseala cronicaIn fiecare an, in Romania apar, in medie, 55.000 de cazuri de cancer Slabeste cu ajutorul acupuncturiiCum se trateaza arsurile la stomac?O spun specialistii: Scoala romaneasca dauneaza grav sanatatii 9 sfaturi pentru o memorie mai bunaInjectia cu ciment trateaza osteoporozaCe fel de alimente trebuie sa consumam pe timp de iarnaInfidelii, prinsi cu ADN-ul. Probele se pot preleva din lenjeria intimaVitamina E creste rezistenta la efort
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook