Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Cum se trateaza arsurile la stomac?

Data introducerii: 08-02-2008

Vă răspunde Doru Cristian Gavrilă, medic internist, Policlinica Nr. 2, Brăila.

Corina S: Am o gastrită atrofică cu metaplazie. În ultima lună, am arsuri la circa 3 ore după fiecare masă, care cedează dacă mănânc din nou. Cât este de grav? Ce tratament ar trebui să urmez?

Arsurile pe care le resimţiţi sugerează o sensibiliate crescută la secreţia acidă a stomacului. Dacă nu sunteţi purtător al unei bacterii de tip Helicobacter pylori, vă recomand un test pentru determinarea acidităţii gastrice.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

10 alimente care asigura sanatatea barbatilorCartofii prajiti scurteaza viata?Alimentatia bate cancerulMuzica, medicament dupa atacul cerebral!Sucul de lamaie detoxifiaza ficatulUn pui de somn scurt, esential pentru memorieFumezi si bei? Sarcina sotiei tale ar putea avea de suferit Cauzele maturizarii precoce a copiilorMedicament impotriva alcoolismuluiConsumul regulat de vitamina C permite detoxifierea organismului si creste rezistenta la stresCimbrul invinge oboseala cronicaIn fiecare an, in Romania apar, in medie, 55.000 de cazuri de cancer Slabeste cu ajutorul acupuncturiiCum se trateaza arsurile la stomac?O spun specialistii: Scoala romaneasca dauneaza grav sanatatii 9 sfaturi pentru o memorie mai bunaInjectia cu ciment trateaza osteoporozaCe fel de alimente trebuie sa consumam pe timp de iarnaInfidelii, prinsi cu ADN-ul. Probele se pot preleva din lenjeria intimaVitamina E creste rezistenta la efort
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook