Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ Se lanseaza programele pentru resurse umane si dezvoltarea administratiei

Data introducerii: 15-02-2008

Comisarul european pentru ocupare, afaceri sociale si egalitatea de sanse, Vladimir Spidla, participa, vineri, la lansarea Programelor Operationale Sectoriale pentru resurse umane si pentru capacitate administrativa, finantate din Fondul Social European si care au fost aprobate de CE in noiembrie.

Reprezinta o circumstanta atenuanta cand infractiunea a fost savarsita sub stapanirea unei puternice tulburari sau emotii, (Assets) (1) Totalitatea bunurilor avand valoare comerciala detinute de catre o companie, institutie sau persoana fizica. Denumire generica pentru toate felurile de monede si semne ale valorii. Au aparut din necesitatea de a facilita schimburile de marfuri. Orice forma de educatie care pregateste calificarea pentru o anumita profesie, sau pentru un anumit loc de munca, competentele necesare exercitarii profesiei respective sau ocuparii unui loc de munca adecvat acesteia. Denumire generica pentru toate felurile de monede si semne ale valorii. Au aparut din necesitatea de a facilita schimburile de marfuri. Comisarul pentru afaceri sociale, Vladimir Spidla, a pledat de mai multe ori, inainte de intrarea Romaniei in UE, pentru deschiderea granitelor pentru muncitorii romani si bulgari, dar a specificat, in acelasi timp, ca Romania trebuie sa progreseze pentru eliminarea somajului de lunga durata, a somajului ascuns sau pentru intrgrarea in munca a persoanelor de etnie roma.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Senatul a injumatatit amenda pentru lipsa rovinietei Taxele si impozitele vor fi platite si prin intemediul cardurilor bancare Noutati Legislative 03 martie 2008 Guvernul a decis sa acorde alocatii si elevilor majori Marirea pensiilor, facuta peste limita legala Proiect Fiscul stabileste ce plati pot fi facute cu cardulVanzarile cu reduceri de pret, in atentia Protectiei ConsumatoruluiAbsolventii INM vor primi burse si dupa absolvire, pana la momentul numirii in functieSe vor unifica termenele de plata a obligatiilor fiscale in contul unicDetinutii nu mai pot primi mancare gatita acasa...Activitatea parlamentului european : 18-21 februarie 2008 Se lanseaza programele pentru resurse umane si dezvoltarea administratieiDiscriminarea consumatorului roman in Europa ANL - Criteriile de inscriere in programul Locuinte pentru tineriComisarii Garzii Finaciare vor putea opri si verifica autovehicule in traficReglementarea ocuparii posturilor in procuratura S-a modificat statutul functionarilor publici din administratia penitenciarelor Senatul adopta TVA de 5% la alimentele de baza INS: 1730 de lei, salariul mediu brut Comisia Europeana: Modificarea Codului Penal ar influenta negativ anchetele
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook