Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ Guvernul a decis sa acorde alocatii si elevilor majori

Data introducerii: 29-02-2008

Guvernul a decis acordarea alocatiilor de stat si elevilor care au implinit varsta de 18 ani. Aproximativ 220.000 de elevi vor continua sa primeasca alocatia de stat atat timp cat nu repeta anul de studiu decat din motive medicale. Acum doua saptamani si Camera Deputatilor a luat decizia schimbarii vechii acestei ordonante.

In sedinta din 27 febrarie, Guvernul a aprobat Ordonanta de Urgenta pentru modificarea si completarea Legii nr. 61/1993 referitoare la alocatia de stat pentru copii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Senatul a injumatatit amenda pentru lipsa rovinietei Taxele si impozitele vor fi platite si prin intemediul cardurilor bancare Noutati Legislative 03 martie 2008 Guvernul a decis sa acorde alocatii si elevilor majori Marirea pensiilor, facuta peste limita legala Proiect Fiscul stabileste ce plati pot fi facute cu cardulVanzarile cu reduceri de pret, in atentia Protectiei ConsumatoruluiAbsolventii INM vor primi burse si dupa absolvire, pana la momentul numirii in functieSe vor unifica termenele de plata a obligatiilor fiscale in contul unicDetinutii nu mai pot primi mancare gatita acasa...Activitatea parlamentului european : 18-21 februarie 2008 Se lanseaza programele pentru resurse umane si dezvoltarea administratieiDiscriminarea consumatorului roman in Europa ANL - Criteriile de inscriere in programul Locuinte pentru tineriComisarii Garzii Finaciare vor putea opri si verifica autovehicule in traficReglementarea ocuparii posturilor in procuratura S-a modificat statutul functionarilor publici din administratia penitenciarelor Senatul adopta TVA de 5% la alimentele de baza INS: 1730 de lei, salariul mediu brut Comisia Europeana: Modificarea Codului Penal ar influenta negativ anchetele
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook