Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Romcar a investestit 12 milioane de euro in dezvoltarea retelei de distributie

Data introducerii: 13-12-2007

Romcar, importatorul Ford in Romania, a anuntat miercuri ca a ajuns la 30 de locatii de distributie si 30 de unitati de service ca urmare a deschiderii de cinci astfel de locatii integrate. Valoarea investitiei s-a ridicat la peste 12 milioane de euro, potrivit unui comunicat al companiei.

Cele cinci noi complexuri au fost inaugurate in Bucuresti (Colina Motors), Targoviste (Proleasing), Bistrita (Vall Auto), Slatina (Plus Auto) si Oradea (Casa Auto). Insumand o suprafata construita de peste 15.000 mp, centrele includ atat spatii destinate expunerii modelelor cat si unitati de service dotate cu echipamente si utilaje moderne. Pentru anul 2008 Romcar isi propune sa ajunga la 45 de locatii de distributie, acoperind astfel toate resedintele de judet din tara.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Proiectul de modificare a taxei auto va fi aprobat in ianuarieMazda2 obtine 5 stele la Euro NCAPLand Rover incoronat regele masinilor 4X4 Vanzarile Dacia au crescut cu peste 15 procente in 2007 Romcar a investestit 12 milioane de euro in dezvoltarea retelei de distributieSuzuki isi creste vanzarile si profitul Luxury Show 2007 - pregatiri Volkswagen va lansa Passat Coupe in 2008Informatii concrete despre Golf VI Audi RS8 si TTS vor fi prezentate la DetroitMitsubishi Concept-RAPrimul Jaguar XF a iesit de pe linia de productieKia Picanto 2008, o alternativa impotriva traficului aglomeratEVITAREA PLATII TAXEI DE PRIIMA INMATRICULARE Conceptul Verve cu 4 usi va fi lansat in China Fiesta 2009 este deja la teste Jaguar XJOpel Agila 2008 este gata de showroomLincoln MKS 2009Porsche a infiintat un holding care detine 31% din VW
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook