Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Romcar a investestit 12 milioane de euro in dezvoltarea retelei de distributie

Data introducerii: 13-12-2007

Romcar, importatorul Ford in Romania, a anuntat miercuri ca a ajuns la 30 de locatii de distributie si 30 de unitati de service ca urmare a deschiderii de cinci astfel de locatii integrate. Valoarea investitiei s-a ridicat la peste 12 milioane de euro, potrivit unui comunicat al companiei.

Cele cinci noi complexuri au fost inaugurate in Bucuresti (Colina Motors), Targoviste (Proleasing), Bistrita (Vall Auto), Slatina (Plus Auto) si Oradea (Casa Auto). Insumand o suprafata construita de peste 15.000 mp, centrele includ atat spatii destinate expunerii modelelor cat si unitati de service dotate cu echipamente si utilaje moderne. Pentru anul 2008 Romcar isi propune sa ajunga la 45 de locatii de distributie, acoperind astfel toate resedintele de judet din tara.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Mercedes B Class, restilizat in 2008 Primele detalii ale viitorului Logan Mitsubishi confirma participarea la Central Europe RallyFabrica Mitsubishi in RomaniaSkoda Octavia, la borna 2.000.000Volvo introduce alcoolmetrul pe modelele salePorsche accelereaza spre VolkswagenIata viitorul Seat Ibiza: Bocanegra ConceptInfo Geneva 2008: Mercedes C-Klasse BlueEfficiencyAlfa lui Mussolini, licitata pentru 1 milion de euroDacia opreste productia Logan-ului pentru doua zileBrilliance revine la portile EuropeiLogan Pick-Up, mini camioneta franco-romana Peugeot-Citroen dezvolta hibridul diesel/electricDacia va lansa prima masina de teren in 2009Renault, intre Laguna Coupe si un viitor model AlpineMorgan LifeCar-un nou exponent al exotismuluiFord Kuga e gata de productieLand Rover LRX - Micul bolid Chevrolet Aveo cu 3 usi este gata
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook