Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 8 ~ Ortholan Vein, pentru picioare perfecte

Data introducerii: 29-09-2011

Ortholan Vein, pentru picioare perfecteCrema-gel Ortholan Vein, imbunatateste aspectul pielii la nivelul picioarelor prin refacerea venelor deteriorate existente si prin protectia impotriva deteriorarii de noi vene.

Ortholan Vein se adreseaza in mod special persoanelor predispuse la aparitia varicelor, eliminandu-le treptat, dar in acelasi timp si prevenindu-le din timp.

Desi varicele sunt cunoscute ca si boala varstei mature, ele pot aparea la orice varsta, astfel din statistici reiese ca 80% dintre femeile cu varsta cuprinsa intre 10 si 30 de ani sufera de varice.

In vremurile noastre, tot mai multi tineri sunt predispusi aparitiei varicelor, din cauza ritmului dezechilibrat de viata pe care o duc. Sportivii, cei care studiaza in mod prelungit, dar si cei care folosesc anticonceptionale, pot fi foarte usor victime ale acestei "boli". Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 8 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ciuperca piciorului, o infectie contractata la stranduri si piscineAparate invizibile de indreptat dintiiPeste 2.000 de medicamente, la pret redusIaurtul iti ofera sanatateCum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul caldCum tratam toxiinfectiile alimentareFara carne de porcCum prevenim bolile caniculeiPreveniti aparitia unor boli, in functie de antecedentele medicale ale mameiCum sa va protejati fertilitateaCopiii nu ar trebui sa se spele pe dinti dupa fiecare masaAlimentatia gravidei influenteaza sanatatea bebelusuluiCris-Tim: Sunca de Praga cu E-uri Cum sa ne ferim de caniculaCum sa ne ferim de caniculaRomanii orbesc de tineriAlimente de vara care ingrasaA inceput distribuirea celor 50.000 de flacoane de heparina catre spitale Anticancer - Zmeura cu miere la cinaSlabiti cu legume si plante aromate!
Pagina 8

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook