Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Nu se dezminte: Geoana le promite profesorilor o majorare cu 33% a salariilor

Data introducerii: 02-12-2009

Presedintele PSD, Mircea Geoana, le-a promis sidicalistilor din educatie, in cadrul unei discutii de la sediul partidului, ca viitorul Guvern va aloca 6% pentru educatie, minim 1% pentru cercetare si majorarea cu 33% a salariilor profesorilor prin modificarea coeficientilor din Legea salarizarii.

Liderul PSD a discutat cu reprezentantii a trei sindicate din invatamant, Alma Mater, Spiru Haret si FSLI, in cadrul intalnirii fiind atins subiectul salarizarii unitare, a Legii educatiei, precum si a sumelor alocate in bugetul de stat pentru anul viitor.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Basescu: 2010 va fi anul in care vom scapa de crizaFiul lui Prigoana, sustinut de Boc la alegerile din Colegiul 1 al CapitaleiEmil Boc, noul premier desemnat al RomanieiNegoita si-a depus mandatul de premier desemnatPSD, la rascruce de drumuriCCR a decis: Basescu a castigat alegerile!Renumararea voturilor nule: Rezultate finaleCe cuprinde pana la urma celebra caseta cu Geoana?Patapievici: Basescu are o caseta porno cu GeoanaPrezidentiale: Ce-au fost si ce-au ajunsAntonescu, dispus sa-l "dea" pe Geoana pentru postul de premierCum se pot repeta alegerile din 6 decembrie!Vantu: Pe Mircea Geoana l-a ingropat electoratulPSD a depus cererea de anulare a alegerilor. Geoana inca se vede castigatorAlegeri contestate. Ce reclama PSD-ul?Rezultat final: Traian Basescu 50,33%, Mircea Geoana 49,66%. Urmeaza validarea Curtii ConstitutionaleJohannis ii felicita pe Geoana si Antonescu si vine luni la Bucuresti pentru discutii cu cei doiRezultatul alegerilor prezidentiale din RomaniaLIVE: Geoana vs. Basescu - ultima confruntareNu se dezminte: Geoana le promite profesorilor o majorare cu 33% a salariilor
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook