Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Ce cuprinde pana la urma celebra caseta cu Geoana?

Data introducerii: 14-12-2009

Renumita caseta cu Mircea Geoana pe care o detine Traian Basescu, despre care s-a vorbit intens in mass-media in ultimele zile, il arata pe liderul PSD primind un "cadou de 5000 de euro" de la nimeni alta decat Ana Birchall.

"Caseta nu e in masura sa il prezinte pe Mircea Geoana in cea mai grozava lumina, dar nici nu il lasa complet descoperit. Poate acesta este si motivul pentru care nu a fost folosita in campanie.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Basescu: 2010 va fi anul in care vom scapa de crizaFiul lui Prigoana, sustinut de Boc la alegerile din Colegiul 1 al CapitaleiEmil Boc, noul premier desemnat al RomanieiNegoita si-a depus mandatul de premier desemnatPSD, la rascruce de drumuriCCR a decis: Basescu a castigat alegerile!Renumararea voturilor nule: Rezultate finaleCe cuprinde pana la urma celebra caseta cu Geoana?Patapievici: Basescu are o caseta porno cu GeoanaPrezidentiale: Ce-au fost si ce-au ajunsAntonescu, dispus sa-l "dea" pe Geoana pentru postul de premierCum se pot repeta alegerile din 6 decembrie!Vantu: Pe Mircea Geoana l-a ingropat electoratulPSD a depus cererea de anulare a alegerilor. Geoana inca se vede castigatorAlegeri contestate. Ce reclama PSD-ul?Rezultat final: Traian Basescu 50,33%, Mircea Geoana 49,66%. Urmeaza validarea Curtii ConstitutionaleJohannis ii felicita pe Geoana si Antonescu si vine luni la Bucuresti pentru discutii cu cei doiRezultatul alegerilor prezidentiale din RomaniaLIVE: Geoana vs. Basescu - ultima confruntareNu se dezminte: Geoana le promite profesorilor o majorare cu 33% a salariilor
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook