Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Muzeul Literaturii Romane sarbatoreste centenarul nasterii scriitorului Geo Bogza

Data introducerii: 08-02-2008

Ana Blandiana, Romulus Rusan, Mihai Şora şi Sorin Vieru vor participa miercurea viitoare la celebrarea centenarului naşterii scriitorului Geo Bogza, la Muzeul Literaturii Române, unde va fi vernisată şi o expoziţie dedicată autorului, transmit organizatorii.

Evenimentul, ce va începe la ora 14.00, va fi inclus în seria "Rotonda 13", organizată de Muzeul Literaturii (MNLR) în ziua de 13 a fiecărei luni. Prima Rotondă a fost dedicată lui Nicolae Iorga şi a avut loc în aprilie 1972. De-a lungul anilor au fost evocaţi, printre alţii, Ioan Slavici, Tudor Vianu, George Călinescu, Liviu Rebreanu şi Hortensia Papadat-Bengescu.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Intrare gratis la muzeu de DragobeteAurul nazistilor, scos la iveala in GermaniaManifest impotriva becalizarii RomanieiEmisiunea moderata de Andreea Marin iese din grila TVRStarul din "Falci" a murit la 75 de aniMCC sprijina comunitatile romanesti pentru a-si construi biserici“De ce iubim femeile?” se lanseaza in Polonia de Ziua IndragostitilorFlorin Chilian a pierdut procesul cu Ministerul CulturiiMuzeul Literaturii Romane sarbatoreste centenarul nasterii scriitorului Geo BogzaJurnalistul Max Banus a murit Expozitie - Marc Quinn “Evolutie” in piatraLuc Besson vrea un film dupa ultima carte a lui Vintila CorbulPremiul Nobel pentru Literatura a ajuns in sfarsit la castigatoareCarti noi pentru oameni noiSalvati Opera Romana de "directorul manelelor"!Desenele animate "Veveritele sinucigase" nu se vor mai difuzaOliver Stone vrea sa faca un film despre viata lui George W. BushDragostea din cartiIn premiera, posterul celei de-a 80-a editii a premiilor OscarOuiBaDa - teatru dans
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook