Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Florin Chilian a pierdut procesul cu Ministerul Culturii

Data introducerii: 11-02-2008

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au respins acţiunea cântăreţului Florin Chilian prin care acesta solicita daune de un milion de euro Ministerului Culturii. Decizia nu este definitivă, poate fi atacată cu apel în termen 15 zile.

În faţa judecătorilor, reprezentanţii Ministerului Culturii şi Cultelor au afirmat că acţiunea formulată de Florin Chilian este pur şi simplu de rea-credinţă. Mai mult, aceştia au susţinut că artistul încearcă să se îmbogăţească pe seama patrimoniului Ministerului Culturii.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Intrare gratis la muzeu de DragobeteAurul nazistilor, scos la iveala in GermaniaManifest impotriva becalizarii RomanieiEmisiunea moderata de Andreea Marin iese din grila TVRStarul din "Falci" a murit la 75 de aniMCC sprijina comunitatile romanesti pentru a-si construi biserici“De ce iubim femeile?” se lanseaza in Polonia de Ziua IndragostitilorFlorin Chilian a pierdut procesul cu Ministerul CulturiiMuzeul Literaturii Romane sarbatoreste centenarul nasterii scriitorului Geo BogzaJurnalistul Max Banus a murit Expozitie - Marc Quinn “Evolutie” in piatraLuc Besson vrea un film dupa ultima carte a lui Vintila CorbulPremiul Nobel pentru Literatura a ajuns in sfarsit la castigatoareCarti noi pentru oameni noiSalvati Opera Romana de "directorul manelelor"!Desenele animate "Veveritele sinucigase" nu se vor mai difuzaOliver Stone vrea sa faca un film despre viata lui George W. BushDragostea din cartiIn premiera, posterul celei de-a 80-a editii a premiilor OscarOuiBaDa - teatru dans
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook