Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Margarina si cancerul

Data introducerii: 11-06-2008

Produsele de patiserie, chipsurile, pizza, piinea, dulciurile concentrate si alte alimente obtinute prin procesare industriala cresc in mod considerabil riscul cancerului de sin, arata studiile realizate la doua institute de prestigiu din Franta.

Institutul National de Sanatate si Cercetare Medicala (INSERM) si Institutul Gustave Roussy din Franta au emis urmatorul avertisment: femeile se expun riscului de a dezvolta cancer de sin daca maninca in exces produse de patiserie, piine din faina rafinata, pizza, chipsuri si alte alimente procesate.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cauzele hemoragiilor nazaleSalajenii stau prost cu sanatateaPoluarea cu dioxina duce la nasterea mai multor feteCum faci sa te ia somnul mai repedeZgomotele ne pot imbolnaviTestul ADN de depistare a papilomavirusului uman, eficace in detectarea cancerului uterinCum sa traim o viata lunga si fericitaCeaiul face bine la soldSa scapam de cearcaneFructele de porumbar trateaza dischinezia biliaraMai mult de jumatate dintre copiii care merg la gradinita sunt racitiTransplant ilegalMortalitatea materna se mentine in lume. Romania sta mai bineUn nou vaccin contra cancerului de colSarea iodata favorizeaza cancerul Bolnavii de cancer, uitati de mai-marii SanatatiiBritanicii isi scot singuri dintii din cauza crizei de stomatologi Oboseala si stresul provoaca nasteri premature Cinci alimente minune pentru slabit Guturaiul
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook