Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ Margarina si cancerul

Data introducerii: 11-06-2008

Produsele de patiserie, chipsurile, pizza, piinea, dulciurile concentrate si alte alimente obtinute prin procesare industriala cresc in mod considerabil riscul cancerului de sin, arata studiile realizate la doua institute de prestigiu din Franta.

Institutul National de Sanatate si Cercetare Medicala (INSERM) si Institutul Gustave Roussy din Franta au emis urmatorul avertisment: femeile se expun riscului de a dezvolta cancer de sin daca maninca in exces produse de patiserie, piine din faina rafinata, pizza, chipsuri si alte alimente procesate.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cei care se cred urati sunt bolnavi psihicMananci sarat, nasti baiatModalitati de prevenire a imbolnavirii de gripa aviaraYoga mareste sansele de a avea un copilTokio, orasul rafinamentului gastronomicPermisiune pentru cardiaci: un pahar cu vin pe ziUltrasunetele distrug tumorile canceroaseSucul de portocale mareste rezistenta organismuluiCinci moduri ca sa va detensionatiTigarile „light“ nu sunt deloc usoare Legumele si fructele, baza dietei de postNou vaccin impotriva canceruluiNumarul cazurilor de diabet in randul tinerilor s-a dublat intr-un anNumar alarmant de cazuri de sifilis la nou-nascutiPsihologii cred in visuriPROFESORUL DE NUTRITIE: Sughitul poate fi cauzat de alergii la alimente?Ministerul Sanatatii a castigat procesul cu farmacistii pentru pretul medicamentelorRecoltarea de celule stem - o solutie care poate salva viataFeriti-va de hepatita B!Copiii alaptati la san sunt mai inteligenti
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook