Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Cauzele hemoragiilor nazale

Data introducerii: 24-10-2007

Hemoragiile nazale sunt sângerări care apar la nivelul mucoasei nazale cauzate de spargerea capilarelor. Mai mult, hemoragiile pot apărea în orice loc al mucoasei. Denumite şi epistaxisuri, hemoragiile apar la toate vârstele dar au o frecvenţa mai mare la copii, deoarece au capilarele nazale mai firave.

Raluca Vasile, medic specialist medicină internă la Ambulatoriul Colentina din Capitală, spune că „sângerările pot apărea în urma unui efort, în urma expunerii prelungite la soare sau din alte cauze.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cauzele hemoragiilor nazaleSalajenii stau prost cu sanatateaPoluarea cu dioxina duce la nasterea mai multor feteCum faci sa te ia somnul mai repedeZgomotele ne pot imbolnaviTestul ADN de depistare a papilomavirusului uman, eficace in detectarea cancerului uterinCum sa traim o viata lunga si fericitaCeaiul face bine la soldSa scapam de cearcaneFructele de porumbar trateaza dischinezia biliaraMai mult de jumatate dintre copiii care merg la gradinita sunt racitiTransplant ilegalMortalitatea materna se mentine in lume. Romania sta mai bineUn nou vaccin contra cancerului de colSarea iodata favorizeaza cancerul Bolnavii de cancer, uitati de mai-marii SanatatiiBritanicii isi scot singuri dintii din cauza crizei de stomatologi Oboseala si stresul provoaca nasteri premature Cinci alimente minune pentru slabit Guturaiul
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook