Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Land Rover incoronat regele masinilor 4X4

Data introducerii: 19-12-2007

Masinile Land Rover par a fi cele mai bune off-roadere de pe Planeta, mai precis de pe Planet 4X4 Magazine, revesta britanica dedicata exclusiv masinilor cu tractiune integrala. Daca anul trecut Land Rover a detinut titlul suprem cu modelul Range Rover, in 2007 cea mai inalta distinctie a fost oferita modelului Discovery 3, iar Range-ul s-a clasat pe locul 2. Discovery 3 a fost incoronat regele SUV-urilor cu nu mai putin de 819 puncte din 1000 posibile.

Si pentru ca lucrurile bune vin toate odata, Land Rover a reusit sa puncteze in aceasta competitie si cu modelele Range Rover Sport and Freelander 2 la clasele lor. Criteriile dupa care s-a facut aceasta selectie au fost: masura in care masina este practica, robustetea, abilitatile de off-roader si capacitatile motrice in orice conditii.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Logan mai ieftin in ArgentinaNano 2 - poate ajunge in Europa in 2012Roadster-ul construit pentru GPLAston Martin ar putea alerga cu motoare Mercedes Mini 4X4 va fi gata in 20092009 Mitsubishi Eclipse Coupe & Spider Facelift Mercedes E300 Bluetec de la BrabusOpel a produs 10 milioane de CorsaCayenne, motorul de crestere al PorscheCum se calculeaza noua taxa de prima inmatriculareBMW da unda verde pentru GT CoupeAudi dezvolta masina cu GTLRenault Laguna Sedan Spionat Vanzari de 16 000 de vehicule pentru AutoItalia in 2007Detroit: BMW X6 a fost lansat oficialAudi in verva lansarilor la Detroit: R8 V12 TDI si TTS2007 a adus vanzari record pentru MazdaMasina de 2.500 de dolari Pretul motorinei la pompa l-a depasit pe cel al benzinei Conceptul Mazda Furai
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook