Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Roadster-ul construit pentru GPL

Data introducerii: 08-02-2008

Iata cum ar trebui sa arate masina de oras european in urmatorii ani. Este un roadster propulsat de un motor de 1.6 litri care poate genera 150 de CP ajutat de turbina. Nivelul de poluare este insa mic pentru ca stie sa consume doar GPL. Viziunea apartine unui consortiu format din doua companii europene, BRA si PGO si va fi prezentata publicului luna viitoare la salonul auto de la Geneva.

Modelul numit PGO Cevennes are ceva din aspectul cultivat de Porsche in urma cu cateva decenii, costa incepand cu 35 de mii de euro, dar poate ajunge la prima suta in doar 6.5 secunde. Viteza maxima pe care o poate atinge roadsterul este 190 de km/h, spun producatorii, gratie cutiei de viteze manuala in 6 trepte.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Logan mai ieftin in ArgentinaNano 2 - poate ajunge in Europa in 2012Roadster-ul construit pentru GPLAston Martin ar putea alerga cu motoare Mercedes Mini 4X4 va fi gata in 20092009 Mitsubishi Eclipse Coupe & Spider Facelift Mercedes E300 Bluetec de la BrabusOpel a produs 10 milioane de CorsaCayenne, motorul de crestere al PorscheCum se calculeaza noua taxa de prima inmatriculareBMW da unda verde pentru GT CoupeAudi dezvolta masina cu GTLRenault Laguna Sedan Spionat Vanzari de 16 000 de vehicule pentru AutoItalia in 2007Detroit: BMW X6 a fost lansat oficialAudi in verva lansarilor la Detroit: R8 V12 TDI si TTS2007 a adus vanzari record pentru MazdaMasina de 2.500 de dolari Pretul motorinei la pompa l-a depasit pe cel al benzinei Conceptul Mazda Furai
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook