Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Land Rover incoronat regele masinilor 4X4

Data introducerii: 19-12-2007

Masinile Land Rover par a fi cele mai bune off-roadere de pe Planeta, mai precis de pe Planet 4X4 Magazine, revesta britanica dedicata exclusiv masinilor cu tractiune integrala. Daca anul trecut Land Rover a detinut titlul suprem cu modelul Range Rover, in 2007 cea mai inalta distinctie a fost oferita modelului Discovery 3, iar Range-ul s-a clasat pe locul 2. Discovery 3 a fost incoronat regele SUV-urilor cu nu mai putin de 819 puncte din 1000 posibile.

Si pentru ca lucrurile bune vin toate odata, Land Rover a reusit sa puncteze in aceasta competitie si cu modelele Range Rover Sport and Freelander 2 la clasele lor. Criteriile dupa care s-a facut aceasta selectie au fost: masura in care masina este practica, robustetea, abilitatile de off-roader si capacitatile motrice in orice conditii.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Citroen C-Crosser se vinde din iarna in RomaniaHSV a implinit 20 de ani Ford Transit urca la 200 CP Buluceala pe masini, la SIABDacia - inca o fabricaFacelift minor pentru Jaguar X-TypeAtentie! noul renault clio break!Audi R8 a fost testatToyota Aigo, cea mai economica masinaConceptul Nissan Round BoxSaturn Astra va aparea in showroom-uri in IanuarieGM dezvaluie reproiectatul Pontiac Vibe 2009Cel mai mare Mini Chevrolet Corvette 2008-primele impresiiTrabant 601 tunatSubaru Exiga Concept, viitorul Legacy?Cele mai bune masini care nu au mai fost facute niciodataAudi A4-drive testFotografii oficiale Honda CR-VPremiere auto la SIAB 2007
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook