Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 8 ~ Dezbatere pe tema sigurantei online a copiilor

Data introducerii: 06-06-2008

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a gazduit joi ultima zi de dezbatere a celei de-a opta editii a Forumului National al Copiilor si Tinerilor, organizat de Salvati Copiii Romania. Evenimentul identifica anual solutii privind reducerea violentei familiale, institutionale si comunitare.

Pentru prima data, anul acesta evenimentul a cuprins si o sectiune privind utilizarea in siguranta, de catre copii, a Internetului.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 8 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Bill Gates se retrage din conducerea Microsoft pe 27 iunie Yahoo! a lansat noi domenii de e-mailRichard Moat va mai conduce Orange Romania cel putin 2 aniSamsung lanseaza telefoane ecologiceMicrosoft arunca Yahoo in bratele lui GoogleHarddisk-ul rezistent la foc si apaiPhone 3G, lansat oficialSamsung lanseaza telefonul i900 OmniaDezbatere pe tema sigurantei online a copiilorWindows XP, doar pana in iulie 2008Participa si tu la concursul "eBusiness Plan"!A aparut primul site legal cu muzica gratuita din Romania!Nokia pune GPS în telefoane IT&C face 10% din PIBHollywood-ul a castigat 110 milioane de dolari de la TorrentSpySilviu Hotaran paraseste Microsoft si pune bazele unei companii de consultantaVodafone va vinde totusi iPhoneDe sambata, toate numerele Romtelecom vor fi formate din 10 cifre1 eurocent/SMS pana pe 4 maiAMD “repara” si procesoarele triple-core
Pagina 8

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook