Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 8 ~ IT&C face 10% din PIB

Data introducerii: 12-05-2008

Industia IT&C va atinge o pondere de 10% din PIB al Romaniei la finele anului 2008, comparativ cu 7% in 2007 si 4% in 2006, a declarat ministrul Comunicatiilor, Karoly Borbely. 'Cifrele arata ca acest segment al economiei nationale este unul dinamic si are potential de crestere', a spus Borbely, prezent la deschiderea expozitiei IT&C CERF 2008.

Presedintele comisiei IT&C din Camera Deputatilor, Varujan Pambuccian, a precizat ca sectorul de profil a ajuns la 10% din PIB cu mai putin de 100.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 8 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Bill Gates se retrage din conducerea Microsoft pe 27 iunie Yahoo! a lansat noi domenii de e-mailRichard Moat va mai conduce Orange Romania cel putin 2 aniSamsung lanseaza telefoane ecologiceMicrosoft arunca Yahoo in bratele lui GoogleHarddisk-ul rezistent la foc si apaiPhone 3G, lansat oficialSamsung lanseaza telefonul i900 OmniaDezbatere pe tema sigurantei online a copiilorWindows XP, doar pana in iulie 2008Participa si tu la concursul "eBusiness Plan"!A aparut primul site legal cu muzica gratuita din Romania!Nokia pune GPS în telefoane IT&C face 10% din PIBHollywood-ul a castigat 110 milioane de dolari de la TorrentSpySilviu Hotaran paraseste Microsoft si pune bazele unei companii de consultantaVodafone va vinde totusi iPhoneDe sambata, toate numerele Romtelecom vor fi formate din 10 cifre1 eurocent/SMS pana pe 4 maiAMD “repara” si procesoarele triple-core
Pagina 8

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook