Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Cum scapam de stres?

Data introducerii: 17-08-2010

Cum scapam de stres?Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confrunta romanii in ziua de azi este stresul.

Pentru a-l combate este necesar sa respectam anumite reguli si sa tinem o dieta speciala.

Legumele verzi, cerealele integrale, fructele uscate si bananele combat stresul prin conţinutul ridicat de magneziu.

Alimentele bogate in magneziu vor fi consumate impreuna cu cele care contin calciu si vitamine. Astfel, usturoiul, bananele, produsele lactate, citricele si legumele verzi nu vor lipsi din alimentatia ta. Ele combat eficient stresul, iar organismul isi va recapata forta si vitalitatea.

O dieta bogata in magneziu trebuie sa fie completata de alimente bogate in calciu si vitamine, pentru a evita un dezechilibru nutritiv.

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

6 reguli ca sa-ti redobandesti energiaTop 10 alimente anticolesterolPuterea vindecatoare a postuluiPeriajul corect indeparteaza respiratia urat mirositoareTratati astenia de primavara cu sucuri de legumeSomnul mai lung sau mai scurt de sapte ore ingrasaDetoxifierea ajuta sistemul imunitarPrajelile ataca creierulTratament revolutionar care vindeca ciroza hepaticaNucile alunga bolile cardiaceScapati de durerea din gatIarba de negi, leac pentru hepatitaStresul parintilor imbolnaveste copiiiFloricelele de porumb sunt periculoase pentru plamani?Postul iti revitalizeaza organismul Legumele ne apara de cancerReguli pentru o epilare corectaOsteoporoza ne frange oaseleControalele preventive amana imbatanireaMancatul la televizor ingrasa
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook