Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Cum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul cald

Data introducerii: 14-07-2008

Toxiinfecţiile alimentare sunt boli acute care apar ca urmare a consumului de alimente contaminate cu microbi sau toxine microbiene, mai ales vara, în perioadele caniculare.

Căile de contaminare sunt multiple şi anume: de la păstrarea în condiţii necorespunzătoare a alimentelor, prin înmulţirea în alimente a germenilor purtaţi de muşte, gândaci, rozătoare; prin alimente contaminate, şi aici ne vom referi la carnea contaminată după sacrificare, prin conţinutul intestinal al animalului purtător de germeni; prin irigarea culturilor de legume şi fructe cu ape poluate.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Pilulele contraceptive maresc sansa de viata a femeilorProblemele romanilor: depresia si alcoolulAerul conditionat poate duce la obezitateArgintul, un puternic antiseptic10 alimente care iti stimuleaza metabolismul!Zece pasi pentru a slabi fara efortGE va realiza Omul BioticCum ar trebui sa arate femeia perfecta?Mituri despre cancerul de col uterinForma fetei arata la ce afectiuni esti predispusDieta Montignac pentru femei - Martisor de sanatate si frumusete de la Revista FeliciaA fost descoperit leacul pentru alcoolismFumatorii trebuie sa faca anual un control pulmonar!Acneea, o problema la toate varsteleInstitutul Cantacuzino, interzis la producerea de vaccinuriCe sa mancati ca sa va hranitiGuvernul a interzis 36 de plante si substante etnobotaniceShaorma si pizza, scutite de taxa pe fast-foodUn nou tratament impotriva cancerului la san reduce mastectomiile cu 90%Combate tendinta de sedentarism a copilului
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook