Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Cum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul cald

Data introducerii: 14-07-2008

Toxiinfecţiile alimentare sunt boli acute care apar ca urmare a consumului de alimente contaminate cu microbi sau toxine microbiene, mai ales vara, în perioadele caniculare.

Căile de contaminare sunt multiple şi anume: de la păstrarea în condiţii necorespunzătoare a alimentelor, prin înmulţirea în alimente a germenilor purtaţi de muşte, gândaci, rozătoare; prin alimente contaminate, şi aici ne vom referi la carnea contaminată după sacrificare, prin conţinutul intestinal al animalului purtător de germeni; prin irigarea culturilor de legume şi fructe cu ape poluate.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Sarcina dupa 30 de ani - risc de cancer pentru copil!De ce ne doare capulPilula tineretii - cel mai asteptat medicament isi face aparitiaPrimul centru pentru adolescenti cu autism, deschis in BucurestiCum sa slabesti dupa nastere?Dieta vegetariana injumatateste riscul de cancerPrimul forum national ORLNou medicament pentru tratarea formelor ereditare de cancer la sanOrasenii, mai expusi canceruluiSubstantele halucinogene comercializate in magazine trec in ilegalitateTelefonul mobil, o amenintare pentru creier?Sangele “sintetic” ar putea fi folosit pentru transfuzii in trei aniMedicamentele fara reteta s-au scumpit cu pana la 50%Un medic italian sustine ca a clonat trei bebelusi10 alimente interzise in orice dietaEpilarea definitiva cu Lumina Intens PulsataMedicii de famile trag oblonul doua zileObezitatea este contagioasa90% compensatie la medicamente pentru pensionari, de la 1 martieSLABIRE FORTE cu CAFEA: -7kg/luna!
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook