Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Cum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul cald

Data introducerii: 14-07-2008

Toxiinfecţiile alimentare sunt boli acute care apar ca urmare a consumului de alimente contaminate cu microbi sau toxine microbiene, mai ales vara, în perioadele caniculare.

Căile de contaminare sunt multiple şi anume: de la păstrarea în condiţii necorespunzătoare a alimentelor, prin înmulţirea în alimente a germenilor purtaţi de muşte, gândaci, rozătoare; prin alimente contaminate, şi aici ne vom referi la carnea contaminată după sacrificare, prin conţinutul intestinal al animalului purtător de germeni; prin irigarea culturilor de legume şi fructe cu ape poluate.

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Adevaratele motive pentru care medicii recomanda ochelarii de soareDieta cu pizza te ajuta sa slabesti 3kg in 7 zileAfla ce efecte nocive are aerul conditionat asupra pieliiZiua Nationala fara Tutun – un semnal de alarma asupra riscurilor fumatuluiSolutie pentru tratarea depresiei, panicii, anxietatii si stresuluiCum sa slabesti rapid si sanatos pana in SarbatoriANPC: Atentie la produsele traditionale!Ortholan Vein, pentru picioare perfecteVaricele - boala varstei mature, dar si a tinerilorCum sa slabesti rapid - 6 alimente care ard grasimileExclusiv pentru femei: Cum sa va ingrijiti picioarele varaCum sa aplici produsele de protectie solara mai eficientCe alimente produc balonare?Algocalmin, doar cu retetaCum scapam de durerile de cap?Cum scapam de stres?Medicii romani pleaca sa lucreze in strainatateUn simplu test de respiratie ar putea depista mai multe tipuri de cancerFarmaciile nu mai elibereaza medicamente compensateUltrasunetele pot reduce vergeturile
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook