Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 17 ~ Cioaca, inca o noapte in arest

Data introducerii: 30-01-2008

Emotii pentru Cristian Cioaca, ieri, cand, la cererea avocatului acestuia, judecatorii brasoveni au decis punerea in libertate a politistului suspectat ca si-a ucis sotia, dar arestat fiindca a accesat fara drept conturile de mail ale acesteia. Decizia nu a fost insa definitiva, astfel ca Cioaca a ramas in spatele gratiilor.

Dupa cinci zile petrecute intr-una din celulele de la Inspectoratul Judetean de Politie Brasov, Cristian Cioaca a simtit, ieri, aerul dulce al libertatii. Magistratii de la Curtea de Apel Brasov au decis eliberarea politistului sub control judiciar. Astfel, Cioaca nu va avea voie sa paraseasca Romania, va trebui sa vina la audieri, nu va putea sa-si schimbe locuinta, nu va avea voie sa poarte arma si nici sa se vada cu martorii implicati in proces.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 17 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Catalina Toma se iubeste cu un negruGina Pistol se marita anul viitorFetita Lianei Stanciu are cancer. Ajutati-o! Mihaela Radulescu a filmat pentru videoclipul lui ProconsulMircea Radu + Mama-Natura = loveProconsul - "Da mai departe" la Radio RomaniaCristina Rus si Andreea Banica, din nou impreunaHalloween cu LoredanaFetita Rocsanei Marcu il vrea la botez pe PepeBeyonce s-a suparat foc pe clujeniPamela Anderson declara ca s-a casatorit din cauza unui joc de pokerLili Sandu, aventura cu "socrul" Laurei CosoiAnda Adam a suferit un accident de circulatieAstazi, de la 20.30, Bordeianu, CRBL, Alex, Delia, Ginghina, Oana si Gyorfi danseaza pentru voiNunta pe NeVe de la Fratelli a tinut pana dimineataIrina Columbeanu, manechin platit la 10 luniBahmuteanu a nascut aseara un baietelMonica si Irinel Columbeanu- Inceputul sfarsituluiLa multi ani, Stefan Banica jr.! Legendarul Clint Eastwood
Pagina 17

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook