Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 17 ~ Nunta pe NeVe de la Fratelli a tinut pana dimineata

Data introducerii: 19-10-2007

Anca si Radu, Mirele si Mireasa pe NeVe de la Radio 21, au avut parte de o nunta cum numai in vis au visat. O petrecere de senzatie, intr-un Fratelli decorat in alb, plin de oameni veseli si prietenosi, care au dansat, au cantat si s-au distrat pana dimineata.

Nunta a inceput putin dupa ora 19:30, cand Virgina si Teologul au ajuns la Fratelli cu limuzina alba. Frumosi, la fel de emotionati, zambitori si un pic obositi de atata agitatie, interviuri, blituri si camere de filmat, Anca si Radu s-au intalnit cu nasii Dana Nalbaru si Dragos Bucur, cu parintii, cu Mihai Morar si Daniel Buzdugan si au urcat pe scena de la Fratelli, unde a avut loc logodna religioasa. Doar logodna, pentru ca mirii au rugat echipa Radio 21 sa nu faca acum si cununia civila, ci dupa ce se vor cunoaste mai bine si doar daca vor simti ca vor sa ramana impreuna.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 17 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Catalina Toma se iubeste cu un negruGina Pistol se marita anul viitorFetita Lianei Stanciu are cancer. Ajutati-o! Mihaela Radulescu a filmat pentru videoclipul lui ProconsulMircea Radu + Mama-Natura = loveProconsul - "Da mai departe" la Radio RomaniaCristina Rus si Andreea Banica, din nou impreunaHalloween cu LoredanaFetita Rocsanei Marcu il vrea la botez pe PepeBeyonce s-a suparat foc pe clujeniPamela Anderson declara ca s-a casatorit din cauza unui joc de pokerLili Sandu, aventura cu "socrul" Laurei CosoiAnda Adam a suferit un accident de circulatieAstazi, de la 20.30, Bordeianu, CRBL, Alex, Delia, Ginghina, Oana si Gyorfi danseaza pentru voiNunta pe NeVe de la Fratelli a tinut pana dimineataIrina Columbeanu, manechin platit la 10 luniBahmuteanu a nascut aseara un baietelMonica si Irinel Columbeanu- Inceputul sfarsituluiLa multi ani, Stefan Banica jr.! Legendarul Clint Eastwood
Pagina 17

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook