Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Cioaca, inca o noapte in arest

Data introducerii: 30-01-2008

Emotii pentru Cristian Cioaca, ieri, cand, la cererea avocatului acestuia, judecatorii brasoveni au decis punerea in libertate a politistului suspectat ca si-a ucis sotia, dar arestat fiindca a accesat fara drept conturile de mail ale acesteia. Decizia nu a fost insa definitiva, astfel ca Cioaca a ramas in spatele gratiilor.

Dupa cinci zile petrecute intr-una din celulele de la Inspectoratul Judetean de Politie Brasov, Cristian Cioaca a simtit, ieri, aerul dulce al libertatii. Magistratii de la Curtea de Apel Brasov au decis eliberarea politistului sub control judiciar. Astfel, Cioaca nu va avea voie sa paraseasca Romania, va trebui sa vina la audieri, nu va putea sa-si schimbe locuinta, nu va avea voie sa poarte arma si nici sa se vada cu martorii implicati in proces.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Enrique, atacat la concertFlorin Chilian a primit 2.300 lei de la hotii de melodiiRihanna nu vrea sa pozeze nudMaruta: «Nu i-am luat locul lui Teo»Andreea Marin, o gravida sexy!Christina Aguilera a pozat nudMonica s-a certat cu Irinel la Bucharest Fashion WeekCristina Rus se iubeste cu Iulian MogaOana Zavoranu va poza in PlayboyLaura Andresan n-are 12 claseBritney face sex de la 14 aniTurcii o platesc dublu pe GABRIELA CRISTEAParis Hilton, goala in baieJustin Timberlake joaca golf pentru a ajuta copiii saraci Este posibil ca Angelina Jolie s-o piarda pe ZaharaAndreea Antonescu face practica la Penitenciarul RahovaPretul corect pentru Teo: 2.200.000 €Brad si Angelina si-au cumparat o insula in DubaiBrad Pitt o salveaza pe Angelina Jolie de la...rusine! Nunta la Pro TV
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook