Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Chivu, operat la cap

Data introducerii: 07-01-2010

Chivu, operat la capCapitanul echipei nationale a Romaniei, Cristian Chivu, a fost operat la cap la un spital din Verona, dupa ce a suferit o accidentare in timpul jocului cu Chievo, din Serie A, informeaza editia electronica a cotidianului Gazzetta dello Sport.

 

"Fractura craniana pe care Chivu a suferit-o in timpul meciului cu Chievo a necesitat o interventie chirurgicala pentru eliminarea hematomului aparut dupa ciocnirea cu Pellissier. Toata echipa Interului l-a vizitat pe roman, dupa meci, la spital. Cu toate acestea, situatia lui Chivu nu ar trebui sa provoace griji", scrie sursa citata.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Emeric Ienei: 'Le-au tremurat pantalonii pe ei. M-am simtit umilit'LIGA I - ETAPA A 5-A (RESTANTA)Bute, mai bun ca DorofteiApune steaua! Nalbandian, invingatorul lui FedererRezultat Steaua - SevillaScor Sevilla - Steaua 2 - 1MARCA: "VICTIMA SI CALAUL SE INTALNESC DIN NOU"Steaua, totul sau nimicRapid bate totMeciuri de fotbal etapa a XI-a - 19, 20, 21 Octombrie 2007Mutu: 'Oalele s-au spart in capul meu'PAVEL SI PAVEL, MECI CU FRATII BRYANAu baut de 10.000 euroPleaca Victor Piturca?Rocky de Galati' vrea 'Centura cu Diamante'Romania la Euro 2008Multescu vine dupa puncteSTEAUA JOACA LA FOCSANI0-0 cu Franta, avantaj RomaniaBilete on-line la meciurile Stelei din Liga Campionilor
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook