Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Scor Sevilla - Steaua 2 - 1

Data introducerii: 23-10-2007

Fara glorie! Steaua a venit la Seviila in spate cu eliminare din UEFA de anul trecut, cu rugaciunile lui Gigi Becali de la Muntele Athos, cu amintirea locului 3 din sezonul trecut de Champions League si cu promisiuni multe.

Adevarul a fost altul, insa. Sevilla a calcat-o in picioare pe Steaua in prima repriza, iar in minutul 17 avea deja 2-0, dupa golurile lui Kanoute, in minutul 4 si Luis Fabiano, in minutul 17.

In prepriza a doua, Steaua a intrat mai motivata si a stiut mai bine ce vrea. Ovidiu Petre, cel mai injurat jucator de la Steaua in ultima vreme, a marcat pentru 2-1, dar nu a fost de ajuns.

Steaua pierde a treia partida la rand in acest sezon de Champions League si ramane ultimul loc in grupa, cu zero puncte.

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Emeric Ienei: 'Le-au tremurat pantalonii pe ei. M-am simtit umilit'LIGA I - ETAPA A 5-A (RESTANTA)Bute, mai bun ca DorofteiApune steaua! Nalbandian, invingatorul lui FedererRezultat Steaua - SevillaScor Sevilla - Steaua 2 - 1MARCA: "VICTIMA SI CALAUL SE INTALNESC DIN NOU"Steaua, totul sau nimicRapid bate totMeciuri de fotbal etapa a XI-a - 19, 20, 21 Octombrie 2007Mutu: 'Oalele s-au spart in capul meu'PAVEL SI PAVEL, MECI CU FRATII BRYANAu baut de 10.000 euroPleaca Victor Piturca?Rocky de Galati' vrea 'Centura cu Diamante'Romania la Euro 2008Multescu vine dupa puncteSTEAUA JOACA LA FOCSANI0-0 cu Franta, avantaj RomaniaBilete on-line la meciurile Stelei din Liga Campionilor
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook