Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Bute, mai bun ca Doroftei

Data introducerii: 24-10-2007

Antrenorul Octavian Tabără a declarat că Lucian Bute, care a devenit campion mondial la profesionişti, categoria supermijlocie în versiunea IBF, a boxat mai bine decât ceilalţi români, Mihai Leu şi Leonard Doroftei, care au luptat pentru titlul mondial.

 "Bute a făcut un meci foarte bun din toate punctele de vedere. Nu s-a năpustit la Berrio, şi-a dozat foarte bine efortul. El a ieşit mai puţin şifonat decât Leu şi Doroftei. Amintiţi-vă cât de tumefiat a ieşit Doroftei din acele meciuri. Parcă a avut nevoie şi de spitalizare la ultimul său meci", a spus Tabără, al doilea antrenor al lui Bute, după Felix Păun.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Emeric Ienei: 'Le-au tremurat pantalonii pe ei. M-am simtit umilit'LIGA I - ETAPA A 5-A (RESTANTA)Bute, mai bun ca DorofteiApune steaua! Nalbandian, invingatorul lui FedererRezultat Steaua - SevillaScor Sevilla - Steaua 2 - 1MARCA: "VICTIMA SI CALAUL SE INTALNESC DIN NOU"Steaua, totul sau nimicRapid bate totMeciuri de fotbal etapa a XI-a - 19, 20, 21 Octombrie 2007Mutu: 'Oalele s-au spart in capul meu'PAVEL SI PAVEL, MECI CU FRATII BRYANAu baut de 10.000 euroPleaca Victor Piturca?Rocky de Galati' vrea 'Centura cu Diamante'Romania la Euro 2008Multescu vine dupa puncteSTEAUA JOACA LA FOCSANI0-0 cu Franta, avantaj RomaniaBilete on-line la meciurile Stelei din Liga Campionilor
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook