Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Administratorii de site-uri ar putea fi obligati sa modereze mesajele

Data introducerii: 12-08-2010

Administratorii de site-uri ar putea fi obligati sa modereze mesajeleSenatorul Lia Olguta Vasilescu a declarat miercuri, 11 august 2010, pentru Mediafax, ca intentioneaza sa initieze o initiativa legislativa privind infiintarea unei structuri care sa monitorizeze continutul de pe Internet in sensul moderarii mesajelor afisate.


Lia Olguta Vasilescu: ”In niciun caz nu dorim sa introducem cenzura. Pur si simplu vom aplica si legislatia internationala, iar la ora actuala se traduce legislatia internationala in domeniu. Cine vrea sa intre pe site-uri sa critice este liber s-o faca, numai ca nu va mai putea sa injure.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Alegeri locale 2008. Presedintele BE Bucuresti a demisionatOrdin de restrictie, in cazul violentei in familie Manuale de cooperare judiciara in materie civila, comerciala si penalaInca 8 amenzi pentru SPAMLista interzisa in salile de fitnessEgalitatea de tratament intre femei si barbatiDespre Specializarea Avocatilor in RomaniaRegistrul Comertului: Noi formulare pentru inregistrare si autorizare A demisionat Franco FrattiniSalariul mediu in luna martie 2008Firmele se vor putea inregistra online in Registrul Comertului Valabilitatea contractului individual de muncaLEGALIS - biblioteca juridica on-lineConceptul de Libera Circulatie in EuropaZi nelucratoare pentru bugetari: 2 Mai 2008Plangere penala formulata de angajator. Efecte Tranzactiile imobiliare care depasesc 10.000 euro s-ar putea face prin virament bancar Promovarea femeii slabe se pedepsesteRestituirile de bani din taxa auto ar putea incepe din toamna Salariul mediu a scazut cu peste 5%, in februarie
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook