Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Tranzactiile imobiliare care depasesc 10.000 euro s-ar putea face prin virament bancar

Data introducerii: 18-04-2008

Uniunea Nationala a Notarilor Publici (UNNPR) din Romania a propus Bancii Nationale (BNR) ca toate tranzactiile imobiliare care depasesc suma de 10.000 de euro sa se faca prin virament bancar.

Presedintele UNNPR, Viorel Manescu, citat de The Money Channel, a afirmat ca efectuarea acestor tranzactii prin viramente bancare ar fi similara procedurii din Uniunea Europeana.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Alegeri locale 2008. Presedintele BE Bucuresti a demisionatOrdin de restrictie, in cazul violentei in familie Manuale de cooperare judiciara in materie civila, comerciala si penalaInca 8 amenzi pentru SPAMLista interzisa in salile de fitnessEgalitatea de tratament intre femei si barbatiDespre Specializarea Avocatilor in RomaniaRegistrul Comertului: Noi formulare pentru inregistrare si autorizare A demisionat Franco FrattiniSalariul mediu in luna martie 2008Firmele se vor putea inregistra online in Registrul Comertului Valabilitatea contractului individual de muncaLEGALIS - biblioteca juridica on-lineConceptul de Libera Circulatie in EuropaZi nelucratoare pentru bugetari: 2 Mai 2008Plangere penala formulata de angajator. Efecte Tranzactiile imobiliare care depasesc 10.000 euro s-ar putea face prin virament bancar Promovarea femeii slabe se pedepsesteRestituirile de bani din taxa auto ar putea incepe din toamna Salariul mediu a scazut cu peste 5%, in februarie
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook