Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Promovarea femeii slabe se pedepseste

Data introducerii: 17-04-2008

Adunarea Nationala a Frantei a votat marti un act normativ prin care este incriminata promovarea modelului de silueta foarte slaba in rindul femeilor si in special promovarea anorexiei, pedeapsa fiind inchisoare pentru 2 ani plus amenzi de 30.000 EUR.

Roselyne Bachelot, ministrul Sanatatii: "Sa dai tinerelor sfaturi despre cum sa minta doctorii, sa le spui ce macaruri sint mai usor de eliminat prin vomitat, sa le incurajezi sa se tortureze de fiecare data cind mananca nu este o parte a libertatii de expresie.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Alegeri locale 2008. Presedintele BE Bucuresti a demisionatOrdin de restrictie, in cazul violentei in familie Manuale de cooperare judiciara in materie civila, comerciala si penalaInca 8 amenzi pentru SPAMLista interzisa in salile de fitnessEgalitatea de tratament intre femei si barbatiDespre Specializarea Avocatilor in RomaniaRegistrul Comertului: Noi formulare pentru inregistrare si autorizare A demisionat Franco FrattiniSalariul mediu in luna martie 2008Firmele se vor putea inregistra online in Registrul Comertului Valabilitatea contractului individual de muncaLEGALIS - biblioteca juridica on-lineConceptul de Libera Circulatie in EuropaZi nelucratoare pentru bugetari: 2 Mai 2008Plangere penala formulata de angajator. Efecte Tranzactiile imobiliare care depasesc 10.000 euro s-ar putea face prin virament bancar Promovarea femeii slabe se pedepsesteRestituirile de bani din taxa auto ar putea incepe din toamna Salariul mediu a scazut cu peste 5%, in februarie
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook