Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ “De ce iubim femeile?” se lanseaza in Polonia de Ziua Indragostitilor

Data introducerii: 12-02-2008

Cartea “De ce iubim femeile?” semnată de Mircea Cărtărescu va fi lansată, pe 14 februarie, în Polonia, informează un comunicat al Institutului Cultural Român (ICR).

Traducerea volumului în limba poloneză, care a apărut la Editura Czarne, aparţine Joannei Kornas-Warwas, unul dintre beneficiarii programului de burse pentru traducători în formare derulat de ICR. Aceasta a transpus în aceeaşi limbă şi romanul Travesti, apărut în luna aprilie a anului trecut.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Intrare gratis la muzeu de DragobeteAurul nazistilor, scos la iveala in GermaniaManifest impotriva becalizarii RomanieiEmisiunea moderata de Andreea Marin iese din grila TVRStarul din "Falci" a murit la 75 de aniMCC sprijina comunitatile romanesti pentru a-si construi biserici“De ce iubim femeile?” se lanseaza in Polonia de Ziua IndragostitilorFlorin Chilian a pierdut procesul cu Ministerul CulturiiMuzeul Literaturii Romane sarbatoreste centenarul nasterii scriitorului Geo BogzaJurnalistul Max Banus a murit Expozitie - Marc Quinn “Evolutie” in piatraLuc Besson vrea un film dupa ultima carte a lui Vintila CorbulPremiul Nobel pentru Literatura a ajuns in sfarsit la castigatoareCarti noi pentru oameni noiSalvati Opera Romana de "directorul manelelor"!Desenele animate "Veveritele sinucigase" nu se vor mai difuzaOliver Stone vrea sa faca un film despre viata lui George W. BushDragostea din cartiIn premiera, posterul celei de-a 80-a editii a premiilor OscarOuiBaDa - teatru dans
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook