Pagina 7 ~ Margarina si cancerul
Data introducerii: 11-06-2008
Produsele de patiserie, chipsurile, pizza, piinea, dulciurile concentrate si alte alimente obtinute prin procesare industriala cresc in mod considerabil riscul cancerului de sin, arata studiile realizate la doua institute de prestigiu din Franta.
Institutul National de Sanatate si Cercetare Medicala (INSERM) si Institutul Gustave Roussy din Franta au emis urmatorul avertisment: femeile se expun riscului de a dezvolta cancer de sin daca maninca in exces produse de patiserie, piine din faina rafinata, pizza, chipsuri si alte alimente procesate.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:
Studiu: Strugurii reduc presiunea sangelui si imbunatatesc functionarea inimii6 retete de casa pentru o piele sanatoasaExcesul de cafea genereaza cancerCampanie de masurare a tensiunii Ata chirurgicala, in vizorul Ministerului SanatatiiUNIUNEA EUROPEANA - Ghidul alimentelor alergeneMANANCA INTELIGENT! - Ficat de vitaCariile dentare, tratate fara dureriParintii pot comunica prin semne cu bebelusii prea mici sa vorbeasca Farmaciile ameninta ca nu vor mai elibera o parte din medicamentele pentru diabetInjectiile cu vitamina C ar putea incetini evolutia canceruluiPerele, fructe antistres Ingrijirea naturala a tenului Alimentele, mai bune decat suplimentele in mentinerea acizilor grasi Omega 3Fructoza, indulcitorul care ne ingrasa cel mai multCreierul uman are nevoie de un anumit timp pentru a se concentraNoptile nedormite, risc de diabetMedicii cred ca in noul val de infectati HIV in Romania vor fi consumatorii de droguri injectabileCum ne protejam auzulScandal pe lista alimentelor nepermise in scoli