Pagina 5 ~ Margarina si cancerul
Data introducerii: 11-06-2008
Produsele de patiserie, chipsurile, pizza, piinea, dulciurile concentrate si alte alimente obtinute prin procesare industriala cresc in mod considerabil riscul cancerului de sin, arata studiile realizate la doua institute de prestigiu din Franta.
Institutul National de Sanatate si Cercetare Medicala (INSERM) si Institutul Gustave Roussy din Franta au emis urmatorul avertisment: femeile se expun riscului de a dezvolta cancer de sin daca maninca in exces produse de patiserie, piine din faina rafinata, pizza, chipsuri si alte alimente procesate.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:
Sarcina dupa 30 de ani - risc de cancer pentru copil!De ce ne doare capulPilula tineretii - cel mai asteptat medicament isi face aparitiaPrimul centru pentru adolescenti cu autism, deschis in BucurestiCum sa slabesti dupa nastere?Dieta vegetariana injumatateste riscul de cancerPrimul forum national ORLNou medicament pentru tratarea formelor ereditare de cancer la sanOrasenii, mai expusi canceruluiSubstantele halucinogene comercializate in magazine trec in ilegalitateTelefonul mobil, o amenintare pentru creier?Sangele “sintetic” ar putea fi folosit pentru transfuzii in trei aniMedicamentele fara reteta s-au scumpit cu pana la 50%Un medic italian sustine ca a clonat trei bebelusi10 alimente interzise in orice dietaEpilarea definitiva cu Lumina Intens PulsataMedicii de famile trag oblonul doua zileObezitatea este contagioasa90% compensatie la medicamente pentru pensionari, de la 1 martieSLABIRE FORTE cu CAFEA: -7kg/luna!