Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Margarina si cancerul

Data introducerii: 11-06-2008

Produsele de patiserie, chipsurile, pizza, piinea, dulciurile concentrate si alte alimente obtinute prin procesare industriala cresc in mod considerabil riscul cancerului de sin, arata studiile realizate la doua institute de prestigiu din Franta.

Institutul National de Sanatate si Cercetare Medicala (INSERM) si Institutul Gustave Roussy din Franta au emis urmatorul avertisment: femeile se expun riscului de a dezvolta cancer de sin daca maninca in exces produse de patiserie, piine din faina rafinata, pizza, chipsuri si alte alimente procesate.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Pilulele contraceptive maresc sansa de viata a femeilorProblemele romanilor: depresia si alcoolulAerul conditionat poate duce la obezitateArgintul, un puternic antiseptic10 alimente care iti stimuleaza metabolismul!Zece pasi pentru a slabi fara efortGE va realiza Omul BioticCum ar trebui sa arate femeia perfecta?Mituri despre cancerul de col uterinForma fetei arata la ce afectiuni esti predispusDieta Montignac pentru femei - Martisor de sanatate si frumusete de la Revista FeliciaA fost descoperit leacul pentru alcoolismFumatorii trebuie sa faca anual un control pulmonar!Acneea, o problema la toate varsteleInstitutul Cantacuzino, interzis la producerea de vaccinuriCe sa mancati ca sa va hranitiGuvernul a interzis 36 de plante si substante etnobotaniceShaorma si pizza, scutite de taxa pe fast-foodUn nou tratament impotriva cancerului la san reduce mastectomiile cu 90%Combate tendinta de sedentarism a copilului
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook