Pagina 17 ~ Cum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul caldData introducerii: 14-07-2008 Toxiinfecţiile alimentare sunt boli acute care apar ca urmare a consumului de alimente contaminate cu microbi sau toxine microbiene, mai ales vara, în perioadele caniculare. Căile de contaminare sunt multiple şi anume: de la păstrarea în condiţii necorespunzătoare a alimentelor, prin înmulţirea în alimente a germenilor purtaţi de muşte, gândaci, rozătoare; prin alimente contaminate, şi aici ne vom referi la carnea contaminată după sacrificare, prin conţinutul intestinal al animalului purtător de germeni; prin irigarea culturilor de legume şi fructe cu ape poluate. Click aici pentru a citi tot articolulPagina 17 ~ Alte articole din acceasi categorie:Cromoterapia – Inconjurati-va de culori!Efectele curative ale afinelorCafeaua decafeinizata reduce riscul aparitiei diabetului de tip 2 la femeile aflate la menopauza
|
Cautare in siteUrmariti-ne pe Facebook
|