Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ Cele mai ucigase ingrediente din alimentatia de zi cu zi

Data introducerii: 15-12-2008

E-urile sunt acei aditivi adaugati in alimente cu rol de indulcitori, coloranti, emulgatori, conservanti. Alinierea la normele Uniunii Europene a presupus folosirea codurilor de tip "E" pentru aditivii alimentari.

Numeroase organisme internationale de sanatate au tras insa serioase semnale de alarma cu privire la aceste adaosuri sintetice, declarandu-le toxice.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:

De cat somn avem nevoie?Margarina si cancerulSucuri naturale bogate in calciuJumatate din populatia de pe intreg globul va suferi de alergieLaptele: Un pahar de sanatateFormularele de retete medicale s-au schimbat de la 1 iuniePilula-minune care taie pofta de mancareCancerul de piele, provocat si de glossArsurile la stomacIaurtul natural, medicament viu pentru organismBenzile care te scapa de durerile de spate la volanBoiaua de ardei, sursa naturala de vitamina CPoluarea cheleste barbatiiAlungati depresiile cu miscare si muzicaNu va zgarciti la botox!Alimentatia mamei decide sexul copilului Cum pot fi prevenite durerile de spateMinisterul Sanatatii vrea sa ieftineasca medicamenteleBeneficiile strugurilorCancer din cauza unei substante chimice din sticlele de plastic
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook