Pagina 9 ~ Ce fel de alimente trebuie sa consumam pe timp de iarna
Data introducerii: 31-01-2008
În perioada de iarnă este recomandat consumul anumitor alimente pentru ca organsimul să fie mai puternic în faţa răcelilor şi pentru a se menţine în formă. În primul rând, este vital să nu se evite consumul de citrice, susţin nutriţioniştii.
Fie că este vorba de portocale, lămâi sau grapefruit, cantitatea de vitamina C conţinută în acestea este foarte mare şi ajută foarte mult sistemul imunitar. Mai mult, vitamina C ajută la menţinerea sănătăţii celulelor. Un alt aliment, care nu trebuie să lipsească, este peştele.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:
De cat somn avem nevoie?Margarina si cancerulSucuri naturale bogate in calciuJumatate din populatia de pe intreg globul va suferi de alergieLaptele: Un pahar de sanatateFormularele de retete medicale s-au schimbat de la 1 iuniePilula-minune care taie pofta de mancareCancerul de piele, provocat si de glossArsurile la stomacIaurtul natural, medicament viu pentru organismBenzile care te scapa de durerile de spate la volanBoiaua de ardei, sursa naturala de vitamina CPoluarea cheleste barbatiiAlungati depresiile cu miscare si muzicaNu va zgarciti la botox!Alimentatia mamei decide sexul copilului Cum pot fi prevenite durerile de spateMinisterul Sanatatii vrea sa ieftineasca medicamenteleBeneficiile strugurilorCancer din cauza unei substante chimice din sticlele de plastic