Pagina 8 ~ Ce fel de alimente trebuie sa consumam pe timp de iarna
Data introducerii: 31-01-2008
În perioada de iarnă este recomandat consumul anumitor alimente pentru ca organsimul să fie mai puternic în faţa răcelilor şi pentru a se menţine în formă. În primul rând, este vital să nu se evite consumul de citrice, susţin nutriţioniştii.
Fie că este vorba de portocale, lămâi sau grapefruit, cantitatea de vitamina C conţinută în acestea este foarte mare şi ajută foarte mult sistemul imunitar. Mai mult, vitamina C ajută la menţinerea sănătăţii celulelor. Un alt aliment, care nu trebuie să lipsească, este peştele.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 8 ~ Alte articole din acceasi categorie:
Ciuperca piciorului, o infectie contractata la stranduri si piscineAparate invizibile de indreptat dintiiPeste 2.000 de medicamente, la pret redusIaurtul iti ofera sanatateCum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul caldCum tratam toxiinfectiile alimentareFara carne de porcCum prevenim bolile caniculeiPreveniti aparitia unor boli, in functie de antecedentele medicale ale mameiCum sa va protejati fertilitateaCopiii nu ar trebui sa se spele pe dinti dupa fiecare masaAlimentatia gravidei influenteaza sanatatea bebelusuluiCris-Tim: Sunca de Praga cu E-uri Cum sa ne ferim de caniculaCum sa ne ferim de caniculaRomanii orbesc de tineriAlimente de vara care ingrasaA inceput distribuirea celor 50.000 de flacoane de heparina catre spitale Anticancer - Zmeura cu miere la cinaSlabiti cu legume si plante aromate!