Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Juridic

In aceasta categorie veti putea gasi cele mai noi stiri din domeniul Juridic. In colaborare cu numerosi parteneri din domeniul legislativ va putem oferi o gama larga de stiri de ultima ora din acest domeniu. Stiri juridice, stiri legislative, noutati legislative, noutati juridice, informatii noi din domeniul juridic, legislatie.

sport101.ro stiri din sport

Pagina 10 ~ Articole din categoria Juridic

data introducerii: 21-04-2008

Plangere penala formulata de angajator. Efecte

Suspendarea contractului individual de munca are loc din initiativa angajatorului, in cazul in care acesta a sesizat organele de cercetare si urmarire penala cu privire la posibila savarsire de catre angajat a unor fapte penale ce il fac in compatibil cu functia detinuta, situatie in care masura dispusa in acest caz nu reprezinta o sanctiune disciplinara care sa atraga incidenta in cauza a prevede

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 18-04-2008

Tranzactiile imobiliare care depasesc 10.000 euro s-ar putea face prin virament bancar

Uniunea Nationala a Notarilor Publici (UNNPR) din Romania a propus Bancii Nationale (BNR) ca toate tranzactiile imobiliare care depasesc suma de 10.000 de euro sa se faca prin virament bancar.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 17-04-2008

Promovarea femeii slabe se pedepseste

Adunarea Nationala a Frantei a votat marti un act normativ prin care este incriminata promovarea modelului de silueta foarte slaba in rindul femeilor si in special promovarea anorexiei, pedeapsa fiind inchisoare pentru 2 ani plus amenzi de 30.000 EUR.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 15-04-2008

Restituirile de bani din taxa auto ar putea incepe din toamna

Romanii care, intre 1 ianuarie 2007 si 30 iunie 2008, au platit sau vor plati o taxa de inmatriculare mai mare decat cea calculata dupa noua formula ar putea primi diferenta de bani, incepand cu luna noiembrie.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 14-04-2008

Salariul mediu a scazut cu peste 5%, in februarie

Castigurile salariale medii din luna februarie au scazut cu peste 5%. Diminuarea salariilor a fost cauzata de primele de sarbatori si cel de-al 13- lea salariu, acordate in luna ianuarie, conform datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS).

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 11-04-2008

Registrul fiscal roman, infiintat pana la sfarsitul lunii mai

Ministerul de Finante a anuntat ca, pana la finalul lunii mai, va infiinta registrul fiscal roman, care va cuprinde toate taxele si impozitele din tara, republicate intr-un site, relateaza The Money Channel.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 09-04-2008

CE: Statele UE care nu recunosc diplomele romanilor ajung la Curtea de Justitie

Comisia Europeana a decis trimiterea in fata Curtii Europene de Justitie a opt state membre, care nu recunosc documentele de calificare profesionala emise in Romania si Bulgaria, relateaza Antena 3.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 07-04-2008

Cartile electronice de identitate, introduse din 2009

Din 2009, cartile electronice de identitate ar putea fi incluse in categoria actelor care atesta identitatea unei persoane.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 04-04-2008

Controverse privind alocatiile pentru cresterea copilului

Presedinta Consiliului Superior al Magistraturii, Lidia Barbulescu, a declarat ca legea care acorda 600 de lei pe luna mamelor, in primii doi ani dupa nasterea unui copil, ar fi discriminatorie si ilegala. O decizie asemanatoare a luat si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. Ministerul muncii sustine, insa, ca nu statul are sarcina sa creasca copiii.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 03-04-2008

Subcomisar de politie cercetat pentru luare de mita si trafic de influenta

La solicitarea reprezentantilor mass-media, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa comunice urmatoarele:

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 02-04-2008

Pensiile, marite mai devreme

Ministrul Varujan Vosganian anunta ca ar putea mari pensiile mai devreme de 1 ianuarie 2009, data programata.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 01-04-2008

Indemnizatia pentru cresterea copilului, discriminatorie si insuficienta

Doua instante judecatoresti au decis ca indemnizatia pentru cresterea copilului este discriminatorie si insuficienta, dupa ce o mama, judecator de profesie, a intentat proces statului fiindca a fost nevoita sa munceasca in concediul postnatal ca sa se intretina, informeaza Realitatea TV.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 31-03-2008

Guvernul dezbate astazi noua taxa auto

Noua varianta a taxei auto formulata dupa principiile de calcul acceptate de Comisia Europeana, va fi prezentata in cadrul sedintei de astazi a Guvernului.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 27-03-2008

Presedintele a promulgat modificarile Legii Taximetriei

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat ieri Decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 153/2007 privind modificarea Legii nr. 265/2007 pentru modificarea si completarea Legii nr. 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 26-03-2008

SRI are un nou Regulament de functionare

In cadrul sedintei de ieri a Consiliului Superior de Aparare a Tarii (CSAT), dupa ce directorul Serviciului Roman de Informatii (SRI), George Maior, a supus atentiei membrilor Consiliului un raportul referitor la finalizarea procesului de modernizare si transformare structural-functionala, CSAT a aprobat noua structura organizatorica si un nou Regulament de functionare ale SRI.

Click aici pentru articolul complet
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook