Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Juridic

In aceasta categorie veti putea gasi cele mai noi stiri din domeniul Juridic. In colaborare cu numerosi parteneri din domeniul legislativ va putem oferi o gama larga de stiri de ultima ora din acest domeniu. Stiri juridice, stiri legislative, noutati legislative, noutati juridice, informatii noi din domeniul juridic, legislatie.

sport101.ro stiri din sport

Pagina 5 ~ Articole din categoria Juridic

data introducerii: 06-01-2009

Pensiile nu mai pot fi cumulate cu salariile de la stat

Pensionarii pentru limita de varsta din sistemul public, precum si cei ai institutiilor din sistemul justitiei, de aparare, ordine publica si siguranta nationala nu mai pot cumula pensia cu veniturile obtinute dintr-o functie remunerata de la bugetul de stat.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 15-12-2008

Un roman isi recastiga viata in instanta

Gheorghe Stirbu din timisoara a dus o lupta apriga cu justitia din Romania pentru a convinge autoritatile ca nu este mort dimpotriva cetateanul este chiar foarte viu , relateaza ananova.com.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 11-12-2008

Monica Macovei, dorita de societatea civila la Justitie

Mai multe organizatii neguvernamentale si-ar dori-o in fruntea Ministerului Justitiei pe Monica Macovei, singura persoana care ar putea asigura independenta justitiei, mai ales daca viitorul guvern va fi format si cu ajutorul PSD.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 04-12-2008

Romania. 300.000 EUR daune pentru persecutii in perioada comunista

Suma de 300.000 EUR cu titlu de daune a fost acordata ieri de Tribunalul Bucuresti disidentului Vasile Paraschiv pentru torturile la care a fost supus in perioada comunismului.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 03-12-2008

Tariceanu: Guvernul ar putea majora taxa de poluare pentru masinile second-hand

Dupa ce a decis suspendarea taxei de poluare pentru autovehiculele noi, Guvernul ar putea majora taxa, in cazul masinilor second-hand.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 03-12-2008

Goian, cel mai bun fotbalist al anului

Fundasul stelist Dorin Goian a fost desemnat marti cel mai bun fotbalist al anului 2008 la Gala "Fantasticii Fanatik", in timp ce Unirea Urziceni a primit premiul pentru cea mai buna formatie, informeaza NewsIn

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 28-11-2008

DNA-Bucuresti are un nou sef

La propunerea procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie Daniel Morar, Procurorul General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie Laura Codruta Kövesi a dispus delegarea in functia de procuror sef al Serviciului Teritorial Bucuresti a domnului Stoina Eugen, pe o perioada de 38 de zile (pana la sfarsitul anului) incepand cu data de 24 noiembrie 2008.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 27-11-2008

Planul UE de relansare economica

Comisia Europeana (CE) urmeaza sa prezinte un plan de relansare economica menit sa: stimuleze PIB-ul, sa protejeze si stimuleze crearea de investitii si noi locuri de munca.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 26-11-2008

Uniunea Europeana ne cheama sambata la serviciu

Patronii europeni fac presiuni pentru extinderea programului saptamanal de munca. Directiva timpului de lucru a declansat adevarate controverse in sanul Uniunii Europene, ducand la o polarizare a spectrului politic, dar si la pericolul declansarii unor actiuni sindicale.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 25-11-2008

Deloitte continua implementarea EU Gateway

Dupa doua etape incheiate cu succes (constructii & tehnologii de constructii si design vestimentar), Deloitte Romania continua implementarea proiectului EU Gateway cu etapa dedicata companiilor active in domeniul tehnologiilor energetice si de mediu, data finala pentru depunerea aplicatiilor fiind 5 ianuarie 2009.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 24-11-2008

Actele notariale se vor semna pe touch screen

Dumitru Viorel Manescu, presedintele Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania (UNNPR), a declarat la finalul Congresului Notarilor de la Sinaia ca, incepand cu anul urmator, contractele notariale se pot semna in forma digitala, clientii putand folosi semnatura digitala.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 21-11-2008

NOU: Legea Pensiilor pentru Agricultori

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 775 din 19 noiembrie 2008 a fost publicata Legea nr. 263/2008 privind sistemul de pensii si alte drepturi de asigurari sociale ale agricultorilor.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 17-11-2008

CSM, ingrijorat de numarul mare de pensionari in randul magistratilor

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat în discutie, ieri, problema pensionarii unui numar mare de magistrati, din cauza zvonurilor privind modificarea legislatiei în vigoare, unii dintre membrii CSM cerând garantii Ministerului Justitiei ca legea nu va fi schimbata.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 13-11-2008

Proiect de lege ref. cladirile cu risc de prabusire

Executivul a adoptat, in sedinta de marti, 11 noiembrie, un proiect de Lege care vizeaza adoptarea unor masuri privind aplicarea unor masuri speciale in vederea reducerii riscului de prabusire a cladirilor cu spatii cu alta destinatie decat aceea de locuinta si functiuni de interes public.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 03-11-2008

Frauda la BAC. Profesori si elevi trimisi in judecata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Cluj au dispus trimiterea in judecata a 125 de inculpati – cadre didactice si candidati la examenul de bacalaureat - in legatura cu fraudarea masiva a examenului desfasurat in sesiunea iunie-iulie 2008 la Grupul scolar pentru Industrie Mica si Servicii din Sighetu Marmatiei.

Click aici pentru articolul complet
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook