Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Sanatate

In aceasta categorie veti putea gasi stirile zilei din domeniul sanatatii. Stiri legate de medicina, stiri sanatate, noutati din domeniul sanatatii, clinici, cabinete, noutati, stiri.

sport101.ro stiri din sport

Pagina 3 ~ Articole din categoria Sanatate

data introducerii: 06-07-2010

Metode naturale de slabire

Pe timpul verii, tot mai multe persoane sunt preocupate de felul în care arată şi de menţinerea greutăţii prin diverse regimuri alimentare mai drastice, însă puţini ştiu faptul că există şi metode naturale pentru a-şi menţine greutatea normală.

data introducerii: 29-06-2010

Beneficiile legumelor si fructelor

Majoritatea legumelor şi fructelor se aseamănă cu organe ale corpului. Coincidenţa face ca aceste legume şi fructe să aibă un rol vindecător pentru organele cu care se aseamănă.

data introducerii: 28-06-2010

Alimentele ce pot fi consumate intr-o dieta hiperproteica

Dietele hiperproteice au avantajul unei slăbiri rapide în primele săptămâni, după care numărul kilogramelor pierdute scade semnificativ, însă există şi riscul unei îngrăşări rapide dacă se revine la alimentaţia anterioară.

data introducerii: 18-06-2010

Ce reguli trebuie respectate inaintea inceperii unei cure de slabire

Pentru a avea rezultatele aşteptate, o cură de slăbire trebuie adaptată stilului de viaţă, sexului şi mai ales vârstei.

data introducerii: 11-06-2010

Cum sa ne ferim de canicula?

Românii se vor confrunta cu prima caniculă din vara 2010, începând de astăzi, când temperaturile se vor încadra între 33 şi 36 de grade şi în atmosferă vor ajunge particule de nisip din Sahara, potrivit meteorologilor şi fizicienilor.

data introducerii: 04-06-2010

Tigarile si reclamele la tutun vor fi restrictionate in U.E.

Cu scopul de a lupta împotriva tutunului şi a consecinţelor grave pe care acesta le are asupra sănătăţii, comisarul pentru sănătate al Uniunii Europene, John Dalli, lucrează la revizuirea legilor privind comercializarea tutunului în Europa, urmând să aplice mai multe restricţii pentru pachetele de ţigări şi rec

data introducerii: 01-06-2010

Vaccin pentru prevenirea cancerului la san

Vaccinul împotriva apariţiei cancerului mamar a fost creat de un cercetător britanic şi va fi testat în următorii doi ani, urmând ca abia peste zece ani să fie disponibil.

data introducerii: 31-03-2010

Un studiu german a demonstrat ca ouale de ciocolata au efecte benefice asupra sanatatii

Un studiu german a demonstrat că o mică porţie zilnică de ciocolată, de preferat neagră, contribuie la reducerea tensiunii arteriale şi a riscului de declanşare a unor maladii cardiace.

data introducerii: 24-03-2010

Curcuma, un ingredient al sosului curry, poate preveni cirozele

Curcuma, utilizată de mult timp ca un tratament antiinflamatoriu eficient în medicina alternativă indiană, ar putea fi folosit şi în tratarea bolilor biliare, care conduc adeseori la ciroză hepatică, potrivit unui studiu realizat de cercetători europeni şi americani.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 23-03-2010

10 reguli pentru a avea corpul ideal

Pentru a avea corpul pe care ni-l dorim facem de obicei foarte multe sacrificii, uitand uneori chiar de propria noastra sanatate. O alimentatie corecta nu e indeajuns pentru un stil de viata sanatos. Acestuia trebuie sa ii adaugam un program de exercitii fizice, un somn corect dar si o cunoastere buna a propriului corp.

data introducerii: 15-03-2010

Pilulele contraceptive maresc sansa de viata a femeilor

Cercetatorii britanici au demonstrat intr-un studiu publicat vineri in British medical journal, BMJ, faptul ca de-a lungul timpului, femeile care au folosit pilule contraceptive au trait mai mult decat cele care nu au folosit niciodata acest tip de contraceptiv.

data introducerii: 11-03-2010

Problemele romanilor: depresia si alcoolul

Medicii susţin că, în ultimii ani, numărul persoanelor care au tulburări de tip depresiv şi anxios s-a înmulţit semnificativ în România.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 09-03-2010

Aerul conditionat poate duce la obezitate

Deşi la prima vedere poate părea ciudat, aerul condiţionat este un factor care duce la obezitate, potrivit unui cercetător american.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 08-03-2010

Argintul, un puternic antiseptic

Pe vremuri, chirurgii suturau rănile cu fire din argint, deoarece considerau că acest metal preţios are proprietăţi benefice în prevenirea infecţiilor.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 05-03-2010

10 alimente care iti stimuleaza metabolismul!

Daca ai incercat sa slabesti si nu ai reusit pentru ca ai un metabolism mai lenes, ai acum solutia naturala care te va ajuta! Slabeste inteligent!

Click aici pentru articolul complet
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook