Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Politica

In aceasta categorie veti putea gasi stirile zilei din domeniul politic. Stiri politice, cele mai noi intamplari pe scena politica, stirile zilei in domeniul politic, noutati legislative, noutati politice.

sport101.ro stiri din sport

Pagina 14 ~ Articole din categoria Politica

data introducerii: 06-10-2008

PSD si PD-L cer Guvernului sa plece acasa

Pentru ca este incapabil sa dialogheze cu partenerii sociali si cu sindicatele, dar mai ales pentru ca a ratat in ceea ce priveste politica fiscala, presedintele pesedistilor, Mircea Geoana, considera ca a sosit momentul ca Guvernul sa plece acasa.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 03-10-2008

PRESEDINTELE BASESCU VA INVITA... - Congresul diasporei, insfacat de PD-L

PD-L confiscă congresul românilor din diaspora, care va avea loc în Spania la sfârşitul săptămânii, pentru a-l transforma într-o acţiune portocalie de strângere de voturi pentru candidaţii PD-L din cele două colegii atribuite românilor din străinătate.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 02-10-2008

Premierul Calin Popescu Tariceanu contesta la CCR Legea privind majorarea pensiilor pentru categoriile grele de munca

Premierul Calin Popescu Tariceanu a contestat la Curtea Constitutionala modificarile operate la 23 septembrie de deputati, prin care s-a marit cu 50% si 25% punctul de pensie la categoriile I si, respectiv, II, Guvernul considerand ca este neconstitutionala adoptarea acestei legi, relateaza NewsIn.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 12-08-2008

Predoiu s-a consultat, "de principiu", cu Kovesi si Basescu in privinta Monicai Serbanescu

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a afirmat, luni, ca decizia de a o nominaliza pe Monica Serbanescu la sefia DNA a venit dupa consultari "de principiu" cu procurorul general al Romaniei, Laura Cdruta Kovesi, si presedintele Traian Basescu.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 11-08-2008

Basescu: Republica Moldova nu este in pericolul de a fi implicata intr-o situatie similara celei din Georgia

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că nu există, în momentul de faţă, pericolul ca Republica Moldova să fie implicată într-o situaţie similară Georgiei, din cauza conflictului îngheţat din Transnistria, dar că, într-un astfel de scenariu, poziţia României va fi "categoric" diferită de

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 08-08-2008

Ludovic Orban despre Traian Basescu: Imbecil e cine zice

"Imbecil e cine îşi permite să folosească astfel de expresii" a fost replica lui Ludovic Orban la afirmaţia recentă a preşedintelui Traian Băsescu referitoare la un ministru al cabinetului Tăriceanu. Ludovic Orban a făcut declaraţia în emisiunea "Realitatea Zilei".

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 07-08-2008

Mitica Dragomir a parasit PRM

Dragomir şi-a înaintat demisia conducerii partidului şi a declarat pentru Pro TV că se va înscrie în PDL, din partea căruia va candida pentru un colegiu la Camera Deputaţilor.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 05-08-2008

Udrea l-a lasat pe Cocos singur de ziua lui si a "zburat", in pantofii albi, sa-i ajute pe sinistrati

Fosta blonda de la Cotroceni s-a aratat indignata, intr-un text postat merti pe blogul personal, de faptul ca presa s-a aratat mai interesata de incaltarile pe care le-a purtat cu ocazia vizitei sale in zonele afectate de inundatii decat de ajutoarele pe care le-a donat sinistratilor.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 04-08-2008

Basescu conduce topul increderii

Potrivit unui sondaj INSOMAR efectuat in perioada 22-30 iulie, dat publicitatii duminica, presedintele Traian Basescu continua sa conduca in topul personalitatilor politice in care electoratul are incredere cu un procent de 49%.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 01-08-2008

Sinistratii l-au servit pe Tariceanu cu ciorba de fasole cu costita si muraturi

Premierul Calin Popescu-Tariceanu  a lua masa, vineri, in comuna Radauti-Prut (jud. Botosani), cu o parte din oamenii loviti de furia inudatiilor.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 31-07-2008

Deputatii ii fac pe plac presedintelui Basescu

Aleşii sunt chemaţi la muncă la începutul lunii august, pentru a-şi da cu părerea despre anchetarea lui Năstase şi a lui Mitrea

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 30-07-2008

Lideri PNL nu sunt de acord cu candidatura Adrianei Saftoiu

Majoritatea membrilor conducerii PNL nu sunt de acord, în momentul de faţă, cu candidatura Adrianei Săftoiu în alegerile parlamentare din partea acestei formaţiuni, pe motiv că aceasta are un conflict personal, nerezolvat, cu Teodor Atanasiu, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 29-07-2008

Basescu ii indeamna pe romani la solidaritate

Preşedintele Traian Băsescu a făcut un apel la solidaritate cu oamenii grav afectaţi de inundaţiile din nordul Moldovei şi din Maramureş, subliniind că sinistraţii au mare nevoie în aceste momente grele de solidaritate din partea instituţiilor statului, locale şi centrale, a companiilor, firmelor şi din partea fiecărui rom&acir

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 28-07-2008

Liberalii analizeaza luni lista candidatilor la alegerile parlamentare

Liderii PNL se vor reuni luni seara în cadrul Biroului Politic Central al partidului pentru a analiza lista candidaţilor la alegerile parlamentare, în pregătirea Delegaţiei Permanente de marţi.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 25-07-2008

Povestea de dragoste dintre Zavoranca si Vadim Tudor s-a terminat!

Starleta Oana Zavoranu nu mai vrea sa auda de Partidul Romania Mare, desi liderul Corneliu Vadim Tudor si-a exprimat, de nenumarete ori, dorinta de a-i "cladi" acesteia o cariera politica solida. Se pare, insa, ca decizia nevestei lui Pepe de a parasi formatiunea "Tribunului" nu este mai de actualitate.

Click aici pentru articolul complet
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook